FilmlerBizden adlı üyeden alıntı

yok babacan ben artık seocuyum diyenlere aynı parayı ver aynı eklentileri ben kurarım diyorum :) işim olmaz seocuyla dahada davosa gelmem :)
paravanımı kendim açarım herşeyi kendim yaparım yapacaksam. onların 4 eklenti kurup aldıkları 50tl benim zoruma gitmiyorda o konularında 50-60k hitli siteleri gösterip kandırmaları zoruma gidiyor. kaldıki çoğu film teması yaparak backlink alıyor o 50-60k hitli sitelere.

zaten mantıken düşündüğünüzdede 50-60k hitli site yapıyorsa neden o siteden 100 tane açmıyor? açmıyorda başkalarına yapıyor?
kendine açsın kendi kaznsın parayı. ama tabi bunu söyleyince ben paylaşmayı severim lafı geliyor arkasından. yada herkes ekmek yesin lafı..

o arkadaşınıza bir site vereyim 50k yapsın 2 tane daha vericem...
ama önce onu görecem 50k da.
ben yapamayacağına eminim hocam. sizin sitenin hitinin sebebide şans. ayrıca şimdi sürekli aynı işlemi yapmak zorunda kalabilirsiniz. backlink makale vs.. gibi. seoda hitini nasıl almışsan o şekilde devam eder. eksik yaparsan basamakları inmeye başlarsın. ben hiç birşey yapmadan 10k buluyorum. o arkadaşların yöntemi kendine benimki kendime diyelimde konu sapmasın :)


Neyse konu sapmasın tabiki konu eklenti değil makalenin işe yaramadığını söylemiştiniz işe yarıyor. Onu belirtmiştik. Arkadaşın seo çalışması yaptığı iki site hitizle ve dizifilmfulizle neyse neyse herkez kendi bildiği şekilde devam etmeli iyi forumlar.