backstreetboy adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar ilk ve son kez söyleyeceğim yazılanların hepsini okuyun ondan sonra yorum yapın. Bu uygulamayı herkes yapabilir. orada sorun yok yemek sektorü ve gıda söktüründe nasıl gideceğini anlatmaya çalıştım. yazımda kullandığım şu cümleyi okuyun 'Ayrıca bu uygulamayı yemek sepeti üzerinde düşünmemin nedeni insanların yiyeceğe her zaman ihtiyaç duymasıdır. Normal bir e-ticaret sitesinde de siparişi yapan kişinin facebook profilinde plazma tv aldı yazması o kadar ilgi göstermez. Hem bütçeler uygun değildir hemde ihtiyaç olarak algılanmaz. Bu uygulamanın en güzel uygulanacağı alanının sizin web sitenizin olduğuna inanıyorum.'
Sipariş gerçekleştiğinde yoruma açık bir reklamın otomatik gönderilmesinden bahsediyorum .Herkes bu uygulamayı yapar o konuda hemfikiriz.
Yeni birşey icat ettim diye yazmadım. Hangi alanda nasıl kullanılıp ilgi çekeceğini fikrini vermek istedim

Anlıyoruz oraya kadar herşeyi anladık lakin sizce bunu yemek sepeti düşünemediğinden mi yapmadı böyle birşeyi heleki 2013 de düşünmek pekte zor olmasa gerek.Yani konu başlığı aşırı iddialı olmamış mı ? Kaldı ki benim arkadaşımın profilinde böyle birşey paylaşılsa benim canımın çok çekipte yemeksepetinden alacağımı zannetmiyorum faydası olur orası ayrı tartışma konusu