Türkiye'de ilkleri gerçekleştireceğim projelerime yatırım ortakları arıyorum sanırım bu konu başlığından bahsediyorsun bu konu başlığını daha önce açmıştım.yanı farklı projelerimi yapılmayan şeyleri gerçeklertireceğim projeler için yatırım ortağı arıyorum. Bu konunun içersinde arkadaşlarımızla o kadar çok şey konuştuk ki konuyu takip eden arkadaşlara belki faydalı olur diye yazdığım bir fikri hangi amaçla niçin yazdığımı ifade etmeye çalıştım. Yani konu başlığıyla bunun hiçbir alakası yok:=) O başlıktaki projelerim geri dönüşüm ve marketlerde kullanılacak insan yaşamını kolaylaştıracak elektronik cihazlar üzerine. O yüzden benimle tartışıyorsunuz şuan
:) anladım hocam aslında konu başlığı ve yazılan mesajların içeriği böylesine doğal bir tepki vermemizi sağladı. Konu başlığı ilk sayfa ve son sayfadaki mesaj böyle olunca insan doğal olarak tartışma demiyelimde sorular sorabiliyor. Konu başlığı ile alakasız olan konuşmalar bir çok arkadaşın sizi yanlış anlamasını sağlamış bende dahil projelerinizde başarılar dilerim.