Destiny adlı üyeden alıntı

1 ila 3 arasındaki pr değeri çok kolay atlatılıyor.. Bakınız sohbet kategorisinde bir site var 13 yıllık ve girişleri muazzam anlatamam ya inanmazsın belki ama prsi 5 sesli chat yazdığında, sesli sohbet yazdığında sesli yazdığında hep ilkde çıkıyor en üstte ama prsi 5 buna ne demeli ?


Peki burada "yaş" faktörünü hiç hesaba kattınız mı ? Google yaşlı siteleri sıralamada öne getiriyor, bunu da unutmamak gerekli. ;)

Pekala bu halk dilinden anlatayım.
Bir kahvehaneye gittiniz. Orada böyle sakallı yaşlı yetişkin amcalar var.
Siz ise 20-21 yaşlarında çıtır bir delikanlısınız. Üniversite okuyorsunuz ve adeta bilgi damlıyor sizden. Ama o kahvehaneye girdiğinizde oradaki yaşlıların dedikleri sizin dediklerinizden daha fazla dikkat çekiyor... Acaba sebebi nedir ?

Bilgi mi ? Yaşam tecrübesi mi ?
13-15 yıllık site elbetteki Google gözünde değerli olacaktır. Sesli Chat gibi kelimede ilk sırada çıkan bir sitenin de hiti düşük olmaz. Yani eğer o açıdan bakarsak onun da PR değerinin yüksek olması lazım, ama neden 5 ?

http://mfyz.com/ bu blog 10 yıllık bir blog. Bu da PR5...
Ama sadece bir blog değil mi ? WMAracı ile aynı değeri paylaşıyor...

Niqo0 adlı üyeden alıntı

Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz, pagerank tamamen adaletli bir şekilde dağıtılıyor. Tek adetletsizlik blogger sayfalarına daha fazla pagerank veriyor ki bunu sizinde böyle sisteminiz olsa siz hepsine 10 verirseniz burda konuşmanın manası yok. Bundan önceki mesajımı okuyun tartışmaya gerek yok pagerank hala değerini koruyor.


Evet, haklısınız. Ben anlamıyorum, çook adaletli dağıtılıyor.
Adalet damlıyor Google'ın ağzından.