ZEKNKA adlı üyeden alıntı

Google site sıralamada algoritmasını ve sistemini yeniliyor. Artık eski seo anlayışı olan backlink ekle kendi yazı içeriğinde linkver devri tarih oluyor. Bundan sonra google dizinine eklediği siteleri tek tek tarıyor sitenin hit durumuna, ziyaretçinin sitede geçirdiği zamana fare imleci hareketlerine site içi link atlamalarına ziyaretçinin yorum olarak yazdığı yorumun konuyla alakalığına. İşin özü google çöpleşmiş internetin içinden kullanıcılara-ziyaretçilere en doğru en yararlı olan en çok beğenilen içeriğe yönlendirmeyi ve çöp siteleri indexinden çıkartmayı amaçlıyor

Şunuda unutmamak gerek sosyal medyadan gelen hitleri özellike facebook, seo açısından artık yeri neredeyse%50 oranında..

misal verecek olursak, bu site neredeyse 2 yaşında ilk yılki sahibi siteyi çöp site yapmış mahvetmiş ben siteyi bu yıl çöp site konumudan çıkartmayı başardım Allah'a şükür, site benim elime geçtiğinde ortalama günlük 30-40 hit alıyordum siteyi 2. ayda günlük 600 3. ayda günlük 1000 kişi hit aldırmayı başardım . Bunların tümünü yukarıdaki anlattığım googlenin yeni algoritmasına uyarak başardım.. Bana göre iyi bir başarı 30 dan 1000 e gelebilmekti..

Seo konusunda yardım isteyen olursa uyguladığım taktikleri ayrıntılı olarak anatabilirim.. Herşey bir pmnize bakar :)


Söz konusu yukarıda belirttiğim site ile alakalı ne düşünüyorsunuz bir sonraki güncellemede düzelir mi dersiniz ?