-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Webmailde kullandığımız roundcubeyi Gmail veya Outlook,Hotmail'e nasıl aktarabiliriz. Yani Gmailden yada Outlook,Hotmail'den mailadresi(@)siteadi.com şeklinde nasıl oturum açabiliriz?
selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bu şekilde oturum açamazsınız ancak roundcube hesabınızı, gmail veya hotmail e ekleyebilir ve gelen mailleri hotmail veya gmail üzerinden okuyabilir veya yanıtlayabilirsiniz.
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
omerknet adlı üyeden alıntı
Gmail veya hotmail'e yönlendirilmiş bir maili nasıl
mailadresi@site.com olarak cevaplayacak ki?
Roundcube'de oturum açınca orada yönlendirme seçeneceği var kardeşim oraya ekle maili gelen kutuna düşer ama kurumsal mailden cevap vermek için ya outlook kutuna e-posta adresini tanımlarsın ya da her seferinde webmailde oturum açman gerekir. Ama mailleri sürekli kullandığın hotmail veya gmail üzerinden okuyabilirsin.
bilgi@mehmetcabar.com mail adresimi hem hotmail hem de gmail ile birleştirdim ve şu anda
bilgi@mehmetcabar.com adresine gelen mailler, direk olarak gmail ve hotmail hesabıma da düşmekte ve istersem gmail ve hotmail üzerinden
bilgi@mehmetcabar.com olarak cevap verebiliyorum. Gmail ve hotmail'in bu şekilde bir özelliği bulunmakta. Tekrar ediyorum, okuyup yanıtlayabilirsin. Biraz ayarları kurcalarsan görebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vallaha kardeşim araştırdım ama pek beceremedim nasıl yapacağımı yollar ile tarif edebilir misiniz?