Gmail veya hotmail'e yönlendirilmiş bir maili nasıl mailadresi@site.com olarak cevaplayacak ki?
Roundcube'de oturum açınca orada yönlendirme seçeneceği var kardeşim oraya ekle maili gelen kutuna düşer ama kurumsal mailden cevap vermek için ya outlook kutuna e-posta adresini tanımlarsın ya da her seferinde webmailde oturum açman gerekir. Ama mailleri sürekli kullandığın hotmail veya gmail üzerinden okuyabilirsin.
Roundcube'de oturum açınca orada yönlendirme seçeneceği var kardeşim oraya ekle maili gelen kutuna düşer ama kurumsal mailden cevap vermek için ya outlook kutuna e-posta adresini tanımlarsın ya da her seferinde webmailde oturum açman gerekir. Ama mailleri sürekli kullandığın hotmail veya gmail üzerinden okuyabilirsin.
bilgi@mehmetcabar.com mail adresimi hem hotmail hem de gmail ile birleştirdim ve şu anda bilgi@mehmetcabar.com adresine gelen mailler, direk olarak gmail ve hotmail hesabıma da düşmekte ve istersem gmail ve hotmail üzerinden bilgi@mehmetcabar.com olarak cevap verebiliyorum. Gmail ve hotmail'in bu şekilde bir özelliği bulunmakta. Tekrar ediyorum, okuyup yanıtlayabilirsin. Biraz ayarları kurcalarsan görebilirsin.