hocam videonu izledim sende 70 lerdemi geziyor herzaman ?
ben 210 u gördüm üstelik benimkiler statcounter da görünüyor . Gerçek görünen ip ler var yani statcounter de görünüyor hepsi anlamadım . yani saldırı felan dicem ama bana kim denden saldırsın ki altı üstü günlük 1500 ziyaretçisi olan bir site benimki .
Birde bir şey sorucam son zamanlarda backlink çalışması yaptınızmı siteniz için ? aceba ondan olabilirmi ?
ben 210 u gördüm üstelik benimkiler statcounter da görünüyor . Gerçek görünen ip ler var yani statcounter de görünüyor hepsi anlamadım . yani saldırı felan dicem ama bana kim denden saldırsın ki altı üstü günlük 1500 ziyaretçisi olan bir site benimki .
Birde bir şey sorucam son zamanlarda backlink çalışması yaptınızmı siteniz için ? aceba ondan olabilirmi ?
Backlink çalışması yapmadım sadece satışını yaptıgın scriptin demosu. Ayrıca bende diğer bütün sayaçları denedim hiç biri google sayacı kadar göstermedi maximum 10-20 arasında oynadı. O 70 en son hali 300e kadar 400e kadar bile çıktıgına kaç kere şahit oldum
Subdomain falan kullanıyorsan ya da subdomainlerine de aynı kodu eklediysen karışıklık olabiliyor onları kontrol etmelisin.
Ek olarak;
Bazen sorunlar çıkabiliyor. Normal yani fazla değil hatta eksik sayıyor analytics diğer sayaçlara göre.
Ek olarak;
Bazen sorunlar çıkabiliyor. Normal yani fazla değil hatta eksik sayıyor analytics diğer sayaçlara göre.
Malesef. Yeni hesap açtım onun kodu ekledim aynı sonuç