kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Evet ebook sitelerini araştırın birine yükleyin. Dosyayı yüklerken paylaşılması gerektiğini gösteren seçenekler var onu işaretlerseniz. Sadece o dosyayı okuyabilirler. Paylaşmak istedeğinizde kodu alıp eklemeniz yeterli olacaktır.

Ayrıca sitenin temasınıda değiştirin :)

evet baktım şimdi, uygun bir şeyler buldum. Bir çok noktada istediğimiz gibi değişiklikler yapabiliyoruz. Sanırım seçimim bu yönde olacak.

Tema konusunda değişiklik niyetim var aslında ama, güzel giden bir şeyi bozmak istemiyorum. Şu an olumlu gidiyor herşey, sanki tema değiştirirsem doğru giden bir şeyi bozarım gibime geliyor. :) belkide yanlış düşünüyorum..

ademd adlı üyeden alıntı

word dosyası derken neden bahsediyorsun tam olarak açar mısın ? bir şeyin formülü mü, bişey hakkında bilgi mi, yani bu tür yazı mı ? eğer böyle sadece yazıdan oluşuyorsa kopyalamak çok basit, paylaşmak isteyen adam açar bir word dosyası eliyle yazar aynılarını. Ha elle yazması sorun değil sadece kopyala yapıştır yapamasın diyorsan da vb.nette çok basit bir şekilde ufak bir program yazarsın, yazını ona gömersin. programı çalıştırdığında yazıları gösterir ama textboxdan (listboxda olabilir çeşit çok) kopyalayamaz.

bir doküman paylaşımı, yani sitemin içeriğine baktıysan, Kosgebten destek alan projeleri birebir olarak paylaşmak istiyorum. word ve pdf formatında olan dokümanlar bunlar. Dediğin gibi tek tek yazarak yapılması mümkün elbetteki, ama en azından belirli bir ölçüde engellemiş olurum. Dediğin programlarla nasıl yapılır bilmiyorum, birde onları araştırayım. Kopyalamasını engellesem yeterli olur benim için..