Dosyanızın formatını bilmiyorum ama PDF baz alarak dosyayı şifrelemenizi tavsiye ediyorum. Şifrelenen PDF dosyası kopyalanamaz ve değiştirilemez, en azından ben yapamadım :)
Sanırım bununda çözümü bulunmuş, arama yaptığımda bir çok pdf şifresi kıran program mevcut. ama yinede cevap için teşekkürler..
Programı siz yazdıysanız programa sizin sitenize bağlanıp özel lisans kontrolü yaptıran bir kaç şey ekleyebilirsiniz. Programı başka siteler paylaşsa da siz lisans anahtarını vermediğiniz sürece çalışmaz. Tabi her lisans anahtarını da tek bilgisayarda çalışmasını sağlarsınız olur biter. Sitenizde de bütün lisansların kaydedildiği bir dosya yaparsınız.
( Umarım yanlış anlamamışımdır, yazdığınız şey normal programdır. Yoksa word-office vb. ise işiniz yaş. :) )
( Umarım yanlış anlamamışımdır, yazdığınız şey normal programdır. Yoksa word-office vb. ise işiniz yaş. :) )
Malesef program değil doküman, word pdf dosyaları yani.. Aslında bu dediklerinizi dokümanlar için uygulayabilsek güzel olur, tam istediğim şey bu olsa gerek sanırım. :) Cevap için teşekkürler..
Elinizdeki dosyaları ebook siteleri var onlara yükleyin. İnsanlar o sitelerde sadece okuyabiliyor. İndirmesi söz konusu değil.
Bunu bir araştırayım hemen, e book kitaplarının kopyalanamadığını duymuştum. Mantıklı geldi dediğiniz.. Birde kendi sitemize gömme yapabiliyorsak o zaman çok güzel olur... Teşekkürler cevap için..