Uzun zamandır aklımda olan bir proje var. Artık hayata geçirmek istiyorum.

PROJEM ŞU:
Çeşitli konularda e-kitap hazırlayıp ya da hazırlatıp satmak.

E-kitap hazırlamak pdf formatında çok basit bir de e-pub formatı var.O da çeşitli programlarla ile hazırlanabiliyor.

Yalnız bu kitaplar çok fazla sayfalı olmayacak. Konusuna göre 20-25-50-100 sayfa filan olacak.
Kitapların satış fiyatı da 0,99-1,99-2,99-5,99 gibi olacak yani çok uçuk kaçık fiyatlar olmayacak ki sürümden kazanabilelim.

Türkiye'de kimse böyle şeylere fazla para vermez, boşuna emek gibi düşünceler akla gelebilir. Ancak bazı şeyleri denemeden de olmaz. Sonuçta bu işten kaybedilecek bir şey yok maliyet açısından. Sadece zaman ve emek harcanacak. Kitaplar satılmasa bile özgün içeriği bir şekilde bloglara satabiliriz, Bu da olmazsa kendi bloglarımıza koyarız özgün içerik olarak durur. Ha bir de yazarken bir şeyleri öğrenme, bilgi sahibi olma gibi bir kazancımız olacak.

Peki buraya mesaj yazarak istediğim ne?
1-Şu an tam bitiremesem de başladığım böyle bir kaç e-kitap var. Allah'tan bir mani olmazsa devam da edeceğim. Belli konularda kitapları ortak da yazabiliriz.

2-Ben de e-kitap hazırlayabilirim diyenlerin kitaplarını direk satın alabilir yada satışlarına yardımcı olarak komisyon talep edebiliriz.

3-Kitap yazamasanız da yazdığımız kitapları çeşitli platformlarda pazarlayarak satıştan komisyon elde edebilirsiniz.


Yazılan kitaplar uyduruk kaydırık olmayacak, hani şu 50-100 lira ödeyip de "netten şöyle para kazanırsınız, böyle uçarsınız" şeklinde olmayacak.

Kitapları satın alan kişileri kandırmak kendimizi bitirmek olur. Bu nedenle faydalı olabilecek her konuda e-kitap hazırlanabilir.

Bu konuda her türlü görüşünüze-eleştirinize ve yeni fikirlere açığım. Ben de bu işin içerisinde olmak istiyorum diyenlerle beyin fırtınasına, fikir alışverişine hazırım.