-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sosyal Medya’da oldukça ilgi gören platformlardan olan sosyal blog Tumblr, 2007′de New York’ta bir apartman dairesinde kurulmuş ve gittikçe büyümüştü. 26 yaşındaki kurucu David Karp, Tumblr’a gelen tekliflere rağmen, şirketi satmayı düşünmüyordu. Ancak Yahoo! öyle bir teklifle geldi ki şirketin değerlerinin çok çok üzerinde.
Dün toplanan Yahoo! yönetim kurulu, her gün 90 milyondan fazla içerik paylaşılan blog sitesi Tumblr’a 1.1 milyar dolar teklif etti. 2012′de İngiliz Guardian gazetesine verdiği röportajda şirketi satmayı düşünmediğini söyleyen Karp “İlk üç yılda beni bir kenara çekip 23 yaşında hemen zengin olabileceğim düşüncesiyle beni ikna etmeye çalışanlar oldu” demişti. Ancak Yahoo!’dan gelen bu teklife sıcak bakıyor.
Tumblr’ın 2012′de elde ettiği kâr 13 milyon dolar olsa da Yahoo! CEO’su Marissa Mayer, gittikçe sessizleşen şirketine bir canlılık getirmek istiyor. Bu yeni satış ile David Karp, en yeni genç milyarderlerden biri olacak.
Kaynak:
http://tugraweb.net/tumblrdan-yeni-bir-milyarder-dogdu/
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Büyük bir başarı ne diyelim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
facebookda öğrenci yurdunda ufak bir odada 45 gün içinde oluşturuldu geçen gece sabancı öğrenci yurdunun önünden geçiyordum otobüsteydim başımı kaldırdım bir baktım ki ne göreyim okumaya gelen öğrenciler açmış müziği parmak sıklatıyorlardı :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tikkafalı adlı üyeden alıntı
facebookda öğrenci yurdunda ufak bir odada 45 gün içinde oluşturuldu geçen gece sabancı öğrenci yurdunun önünden geçiyordum otobüsteydim başımı kaldırdım bir baktım ki ne göreyim okumaya gelen öğrenciler açmış müziği parmak sıklatıyorlardı :)
Valla hocam bende yurtta kaldığımdan anşıyorum onları da. Arada can sıkıntısından oluyor öyle :D
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Google, Facebook gibi projelerin garajlarda, yurtlarda falan yapıldığına inanmıyorsunuzdur inşAllah. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Metin adlı üyeden alıntı
Google, Facebook gibi projelerin garajlarda, yurtlarda falan yapıldığına inanmıyorsunuzdur inşAllah. :)
Yandex'te lojmanda kurulmuş :D....
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Microsoftta garajda kurulmuş ama CEO su en zengin insan :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
İnanması bize çok zor geliyor, emek değil, önce fikir para ediyor, sonrasında emek geliyor.
Biz de "olmaz öyle şey, bu tutar mı be" diye üstü kapatılan tüm defterlerin hemen hepsi bir süre sonra neredeyse dünyayı döndürüyor, biz çekirdek çitleyip vay be diyoruz :)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com