İşten yeni geldim yazılarınızı okudum şuan yapmaya çalışacağım sorun yaşarsam yazarım tşkler döneceğim.


-----İlk önce feedburner a kayıt olmaya çalıştım ama url mi kabul etmiyor http://www.siteadı.com yazıyorum hata veriyor arastırıken bir yerde sonuna /feed yazıp denememiz söylenmiş o şekilde deniyorum yine hata alıyorum sonuna /feed yazıp aldığım hata :
Received HTTP error: "Not Found" while fetching source feed.
siteadımı yazıp aldığım hata:
The URL does not appear to reference a valid XML file. We encountered the following problem: Error on line 214: The element type "ul" must be terminated by the matching end-tag "".


+++++iletişim forumu yaptım denedim tamamdır.


-----Sitemap olayını sonraya erteliyorum haklısınız.


---++yeni sayfalari ekleyebiliyorum bu konu hakkında birşeydaha söylemek istiyorum magazin adlı bir yeni sayfa açtım diyelim bu sayfaya tıklandığında bir kaç katagori yapmak istiyorum örnek: magazin sayfasına tıkladığımızda veya üstüne geldiğimizde ayrı olarak ünlüler,galeri,haber gibi artık ne denir bilmiyorum alt katagorimi oluyor bu şekilde yapabilirmiyiz?
Aşağıdaki linkde bir resim upload ettim resimde kültür sanat sayfasına gelince biyografi sinema müzik diye katagoriler açılıyor anlatmak istediğim bu şekilde birşey
http://img692.imageshack.us/i/1111111il.jpg/


-----sexybookmarks eklentisini indirdim etkinleştir dediğimde şu hatayı alıyorum.
Eklenti etkinleştirilemedi, çünkü önlenemeyen bir hataya sebep oldu.


Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /var/www/vhosts/arakablosu.com/httpdocs/wp-content/plugins/sexybookmarks/includes/bookmarks-data.php on line 441





Bu yeni : Üye olmak isteyenler için bir login girişi yokmu sağ taraftaki bar'a nasıl ekleyebiliriz