Virusman adlı üyeden alıntı
Afedersiniz ama ammada abartmışsınız, hele biri de demiyormu yok yobazlık yok vatan elden gidiyor... on yıldır bi gidemedi zaten...
Yok cahil mahil... arkadaşlar kendi görüşünüzden olmayanlara neden böyle davranıyorsunuz?
Sizleri inciltmek için yazmıyorum bunları ancak sizden olmayan herkesi ötekileştiriyorsunuz.
Yapılanlara kötü diyor iyileri görmüyorsunuz, özelleştirmelerde yabancılara satılıyor diye feryat figan ediyorsunuz, ancak özelleştirmede öyle bişi olmuyor.
Arada 1 -2 kişi çıkıyor sizden ayrı fikri olan onlarıda bastırıyorsunuz, aslında birçok kişi var sizden olmayan ancak yapacağınız ayrıştırma - aşağılama - ötekileştirmeyi bildiği için çıkıpta 1 kelime etmeyen çok burada.
Çıkan yasa çok açıktır, içki içme yasağı diye bir şey yok belirtilen saatlerde perakende satışı olmayacaktır deniliyor! Bunun birçok sebebi var ancak sizlere bunları anlatmaya uğraşmayacağım çünki bazılarınız için durum akla kara kadar keskin ve sonuç sabit!
Tek diyeceğim at gözlüklerini çıkarın artık, Türk milleti olarak hep kendi kendimizi yedikte bitirdik, seçimle başa gelmiş üstelik belirgin bir farkla olan yöneticilerimizi aşağılıyorsunuz üstelik bunu eleştiri düzeyinin çok üstünde yaparak bizleride üzüyorsunuz, sizlere çıkıp mertçe durumu anlattım ve bizim tarafımızdan bakıldığında nasıl görüldüğünü söyledim.
Gerisi sizin bileceğiniz iş sizin görüşünüzü benimsediğiniz değerleri değiştirmek istemiyorum sadece bizlerede saygı duymanızı istiyorum...
Bir ayırım söz konusu değil. En azından benim için. Eğer üslubumdansa, elbette kızarım. İyi şeyler niye yapılıyor sanıyorsunuz? Ülke gittiğinde anlarsınız.
Ek Olarak: Ayrıca satılıyor. Siz satılmadığını nereden biliyorsunuz da satılmıyor diyorsunuz? Türkiye' nin TEDAŞ kurumu artık Türkiye' nin değil, haberiniz var mı? Ve ben bunu TEDAŞ' ta çalışan yakınımdan biliyorum. Elektriğimiz şu an başkalarının elinde. Bir sürü olay var. Bir sürü! Haklar elden alınıyor. Sizin sorununuz ne, biliyor musunuz? Sorgulamamak. Rahatsınız çünkü, bir şeyler işinize geliyor ve sorgulama ihtiyacı hissetmiyorsunuz. Gündem değiştirmek tek amaç. Bu yasa da ondan. Başka hiçbir sebebi yok. Ben bir ülkenin terör sorunu varken çıkıp da alkolle nasıl savaşacağız diye düşüneceğini sanmıyorum. Bilmem anlatabildim mi? Bence at gözlüğünü sizin çıkarmanız gerekli. İnanın bana bu üslubum kızgınlığımdan. Hiçbir şekilde ayırım yapmam. İnsanların tercihlerine saygım vardır. Elbette bizim göremediğimiz sizin gördüğünüz bir şey olabilir. Ama sizin göremediğiniz bizim gördüğümüz şeyler de olabilir. Tarafçı yaklaşanın kim olduğunu bir düşünün bence. Ha, bir Arabistanlı gibi hissetmek istiyorsanız ayrı tabii.