netbozum
wmaraci reklam

Domain Süresini uzatmanın Faydasını Gördünüzmü?

14 Mesajlar 2.666 Okunma
Toplam 14 mesaj ve 2.666 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

netronservis netronservis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilişim ve Webtasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar domain evet önemli ama içerik ve seo çalışması olmazsa organik hitiniz olmazsa kusura bakmayalım istediğimiz sonuçlara ulaşamayız. Konumuzun özüne dönersek :) evet kısmen yararlıdır.

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)

netronservis adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar domain evet önemli ama içerik ve seo çalışması olmazsa organik hitiniz olmazsa kusura bakmayalım istediğimiz sonuçlara ulaşamayız. Konumuzun özüne dönersek :) evet kısmen yararlıdır.

Anlatmak istediğim buydu. Gördüm ki en az ben biliyorum tamam dedim uzatmaya gerek yok :)

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

Biwebmaster adlı üyeden alıntı

Türk seo yazarlarına pek inanmıyorum :)

Ama Türk webmaster forumu içerisinde yine aynı kitleye danışıyorsunuz. Cümlelerde bile olsa biraz mantıklı hareket etmek gerekli, güzel güzel okuyordum yazdıklarınızı, görünce tutamadım kendimi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ama Türk webmaster forumu içerisinde yine aynı kitleye danışıyorsunuz. Cümlelerde bile olsa biraz mantıklı hareket etmek gerekli, güzel güzel okuyordum yazdıklarınızı, görünce tutamadım kendimi.

Hocam foruma baktıgınızda herkes seo uzmanı. Seo ile ilgili üyelik açan bile basit konuları danısıyor. Webmaster dediğiniz bazı kişiler seoyu uygulama bilgisine sahip olmayan kişiler. Çünkü ben ne zaman öneride bulunduysam ki bunların hiç birinde net konuşmadım fakat karşı görüşte bulunanlar sürekli kesin ve net konuştular. Bu kadar olaya şahit olduktan sonra benim çoğu seo makale yazarına ki ben öyle olduklarını düşünmüyorum haliyle mesafeyi koymak zorundayım. Siz beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ama söylediklerimin arkasındayım.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al