Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam yada başlıkta bir sıkıntı yarattıysam özür dilerim çünkü konu hakkında terimlere pek bilgim olmadığından.

1 ay oldu bir websitesi kurdum wordpress film sitesi yapmak için. Sonrasında ücretli bir film teması satın aldım ve botextra'dan güncel filmleri ekleyebilmek için bir paket satın alındı.

Sitemi her gün film ekleyerek güncel tutmaya çalışıyorum yaklaşık 2.000 tane film var. Eklenti olarak ( All in Seo ve Sitemap.xml ) Kurulumunu ve ayarlarını yaptım. Google - Yahoo - Yandex - Bing arama motorlarına kayıt oldum.

Seo yaptırabilicek şuan gücüm yok kendimce birşeyler yapıp güzel bir yerlere gelmek istiyorum. En azından bu hem hobi amaçlı hemde az da olsa ek gelir kaynağı olsun istiyorum. Fakat siteme giren ziyaretçi sayısına bakıyorum. Google Analytic'den 15'i geçmiyor. Arkadaşlar biliyorum birçok makale var fakat hepsini denedim yada denemeye çalıştım. Şu aşamada neler yapabilirim. Çünkü bu kadar uğraş sonrasında akşam ziyaretçi sayısına baktığımda cidden moralim bozuluyor ama pes etmiyorum tabi'ki. Şimdi'den ilgi alaka gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Buda az önce yaptığım site analizi arkadaşlar;