Tabi haklısınız sektörde çok site var ama yani şuan benim durumum site analizim iyimi kötümü yada bu kadar az ziyaretçi normal'mi bunu öğrenmek istedim ? Belki bir yerde hata yapmışımdır ve eksik bir şey gibi
bu ziyaretçinin normal olup olmadığını, sitenizde eklediğiniz filmleri xx filmi izle tarzı yada kelimeniz neyse full hd izle vs. arayınız ve kaçıncı sırada çıkıyorsunuz ona göre hitinizin durumuna karar verebilirsiniz. 1 aylık bir site için 15 hit (tekilse) bence bu sektörde ve seo çalışması , backlink vs. kasmadan iyi. Film sayın (içerik) baya olduktan sonra sağlam hitli sitelere reklam verme imkanın olursa siteni duyarlarsa insanlar ve film izlemede sorun yaşamazlarsa (aşırı reklam olmazsa kısacası) sitenizi siz istemesenizde ziyaret ederler :)
2 Ortak 1 yıldır bir sektörde çalışma yapıyoruz ve bu sektörde çok fazla site yok(aslında var ama %90'ı çalışmıyor) bizden daha çok yatırım yapan bir rakibim var (en büyük rakibim olarak görüyorum) çok fazla masraf yapıyor sunucusu bizimkinden kat kat iyi fakat bizim yakaladığımız başarıyı yakalayamıyor tek sebebi aşırı reklam / popup kullanması. Biz sadece 2 adet ve kullanımı kesinlikle etkilemeyen 2 adet (adsense o yokkende başka firmalarda bu şekilde yapıyorduk) kullanıyoruz. Böyle olunca kullanıcı zaten tıklıyor reklama 30-40 $arası geliyor siteden günlük.