Freezby adlı üyeden alıntı

Film siteniz varsa eğer gündemi çok iyi takip edeceksiniz. Film sayısı önemli değil en çok izlenen ve en yeni filmleri eklemelisiniz. Film eklerken etiketleri Film isimlerini harfi harfine diğer siteler gibi yapmayın, Yapacaksanızda mutlaka extra eklemeler yapın ki Google farklı olduğunuzu anlayabilsin.

Tekdüze ve alışılagelmiş kliçeleşmiş şekilde yapmayın eklemelerinizi. Özellikle film açıklamalarını özgün ve tamamen size ait olarak yazın. Bu sayede kısa sürede Google tarafından makalelerinizin farkı anlaşılacak ve index'te yukarıya çıkacaksınız. İndex yukarı çıkınca doğal olarak hit'de artacak.

Herzaman demişimdir, Gündemi takip et, kendine ait özgün benzersiz yazılar yaz.


Görüşleriniz ve bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

Ek Olarak:

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

dedigim gibi sitem bir haftalik hiti bu gun 600+ oldu. 1100 film var sitede. yoast seo kullaniyorum. ve fazla bir sey yapmadim site icin. yalnizca google ve yandex gibi yerlere ekledim o kadar. gunluk 10yakin film giriyorum o kadar. all in one seonun devri kapanmis kardesim. yoast kur derim


Dedigiğiniz eklenti daha mı iyidir ben biraz araştırdım herkes tarafından all in seo denilince onu kurdum açıkçası.

Ek Olarak:

Engin07 adlı üyeden alıntı

Evet sadece çile değil eğer tıklama başı ve zorla tıklatmıyorlarsa öyle yapanlar kazançları düşüyor tıklayan olmuyor. Az ve öz olursa işine yarayan zaten geçerken 1 tık atıyor.

Siteni baktım gayet hızlı içeriklerde bol 2000 film gayet iyi bir rakam.
(Yalnız Reklam Google Adsense mi çözemedim. Google Reklamları yazıyor üstünde bendekilerde Google Adchoices yazıyor. Eğer adsense ise ödeme alamazsın boşuna tutma bilgine. Banlanırsın hesabında gider.) Film siteleri genellikle logro.com.tr 'yi kullanıyor sanırım.


Evet ben adsense ekledim ama siz daha iyi bilirsiniz tabi adsense kaldırayım mı ? Bir ücret gelmez mi ? Biri daha demişti banlanırsan hesap'taki biliktirdiğin parada gider diye.

Ek Olarak:

Engin07 adlı üyeden alıntı

bu ziyaretçinin normal olup olmadığını, sitenizde eklediğiniz filmleri xx filmi izle tarzı yada kelimeniz neyse full hd izle vs. arayınız ve kaçıncı sırada çıkıyorsunuz ona göre hitinizin durumuna karar verebilirsiniz. 1 aylık bir site için 15 hit (tekilse) bence bu sektörde ve seo çalışması , backlink vs. kasmadan iyi. Film sayın (içerik) baya olduktan sonra sağlam hitli sitelere reklam verme imkanın olursa siteni duyarlarsa insanlar ve film izlemede sorun yaşamazlarsa (aşırı reklam olmazsa kısacası) sitenizi siz istemesenizde ziyaret ederler :)

2 Ortak 1 yıldır bir sektörde çalışma yapıyoruz ve bu sektörde çok fazla site yok(aslında var ama %90'ı çalışmıyor) bizden daha çok yatırım yapan bir rakibim var (en büyük rakibim olarak görüyorum) çok fazla masraf yapıyor sunucusu bizimkinden kat kat iyi fakat bizim yakaladığımız başarıyı yakalayamıyor tek sebebi aşırı reklam / popup kullanması. Biz sadece 2 adet ve kullanımı kesinlikle etkilemeyen 2 adet (adsense o yokkende başka firmalarda bu şekilde yapıyorduk) kullanıyoruz. Böyle olunca kullanıcı zaten tıklıyor reklama 30-40 $arası geliyor siteden günlük.


Bu arada dediğiniz gibi film adını girdim

LIMIT YOK – LIMITLESS TÜRKÇE DUBLAJ IZLE olarak ve sıra bulucada 500 siteden 87 'inci sırada gösterdi.