FilmlerBizden adlı üyeden alıntı

Bence pek herkesin işine yaraması için açılmış bir konu değil. ilaveten üslübun çok yanlış. bir kaç arkadaşa verdiğin cevaptn sonra sana yardım etmek isteyecek kişilerin olması gerçekten çok şaşırtıcı..
demekki yurdum insanı gerçekten bu giderli atarlı aşağılayıcı dilden anlıyormuş...

çöp olmasın konu bir tek bu yorumu yapıp bir daha konuya girmeyeceğim bile.
belkide isteyeceğiniz çoğu şey nette mevcut, bende biliyorumdur ancak o 2 3 cevabınızdan sonra kusura bkmayın ama html in yazılışını bile göstermek gelmez içimden.


Arkadaşlar bu ve önceki kimseye faydası olmasını istemeyen kişiler benim ilk yazdığıma bakarlarsa anlayacaklardır. Olayın üstüne olumsuz gittikleri için bu arkadaşlara ben olumsuz cevap verdim. Dikkat ederseniz de hala arkadaşlar diyorum. Çünkü burdaysak arkadaşız demektir.

Şimdi gelelim asıl konumuza istediğiniz kadar interneti araştırın bakalım buradanda yayınlayın linkleri. Özel alan resim ekleme haricinde hiçbirşey bulamayacağınızı göreceksiniz. Benim bahsettiğim resim özel alanı değil.

Ek Olarak:

Hasan Hüseyin adlı üyeden alıntı

Sanırım bu tarz bir görüntü istiyorsun.



Single.php





ID, 'Uyelik_Durumu', true); ?>
ID, 'Uyelik_Durumu', true) ) { ?>

















CSS



.single_title { display: block; font-size: 1.1em; font-weight: normal; line-height: 15px; margin-bottom: 5px; padding: 0; position: relative; text-shadow: 0 1px 1px #CCCCCC; width: 609px;}.single_title table { border: 1px solid #9ABBC9; border-collapse: collapse; color: #333333;}.single_title td, th { border: 1px solid #9ABBC9; color: brown; padding: 4px 10px; vertical-align: middle;}.single_title div { background-color: #EFF0F1; color: #000000; display: block; font-family: "century gothic",sans-serif; vertical-align: top;}.single_title em { font-size: 0.8em;}


[COLOR=#000000][COLOR=#DD0000]Uyelik_Durumu [COLOR=Black]anahtarı ile bilgi girebilirsin.[/COLOR][/COLOR][/COLOR]


Hasan Hüseyin kardeşim tam olarak istediğim buydu. Teşekkür ederim.

Ek Olarak: Hasan Hüseyin bey bu kısmın tekil yazı şablonunun neresinde çıkacağını nasıl ayarlayabiliriz. Ayrıca Üyelik durumu kısmında resim göstermek istesek ne gibi ilaveler yapmamız gerekir. Şimdiden çok teşekkür ederim.