Cash adlı üyeden alıntı

Hocam kusura bakma sinirlenmek elde değil ama hiç halk tv'yi izledin mi bir 10dk izle zeki mi değiller mi ondan sonra tartışalım..


Siz acaba eylemin amacına sadık kalan eylemcilerin ne yaptıklarını gördünüz mü? Size bir örnek vereyim ben.. O sağı solu ateşe verip, kaldırımların taşlarını söken kişilerin oyununa gelmeyerek eylemciler kaldırım taşlarını yerine yerleştirmeye çalışıyor. (Bknz) Pencerelerinin önlerine biber gazından etkilenenler için limon ve su koyan halk. (Bknz) Parkı temizlemek için birlik olan eylemciler. (Bknz) Gazdan etkilenen köpeğe müdahale eden eylemciler.. (Bknz)


Gerçek eylemciler işte bu fotoğraflarda yer alan insanlardır ve amaçlarından hiçbir zaman dışarı çıkmamışlardır. Fakat bunu fırsat bilip aralara kaynayan, esnafa kamu mallarına zarar veren insanlar meydana inmiştir. Her ne kadar bunları engellemeye çalışsalarda çoğu zaman başarılı olamıyorlar ve haklı olan eylem bunlar yüzünden haksız yansıtılıyor. Lütfen o sağı solu ateşe verip, polise saldıranları gördüğünüz gibi, yukarıdaki fotoğrafları da yok saymayın.. O ortalığı karıştıranlar yüzünden, polisin şiddetini haklı görmeyiniz..