Özür dilerim ama polis kendisine ne deniyorsa s**e s**e yapacak....!!! Olarında çoluğu var çocugu var ailesi belki yemek bekliyor. Madem ağaçları kurtaracaklar biraz düşünmek yeter bu şey bekleniyordu zaten herkezden sözlerim için özür dilerim kalbinizi kırdıysam....
Ben iki tarafıda desteklemiyorum bunlar doğuda oluyordu orada herşey vardı neyse bu konulara girmek istmiyorum açıkcası neyse doğuda oluyor ama istanbulun ortasında biraz garip kaçtı. @sezai sen polis olsaydın ne yapardın söyle bakalım...
@melek biri sana saldırıyorsa sen ne yaparsın bana onu söyle sadece beklermisin hatta yüzüne dermisin oo süper vurdun bidaha vursana diye... bu olaylarda kimse haklı değil.. Polisin hiçbir suçu yok sadece kendilerine verilen emri uyguluyorlar..
Neyse ben konudan çıkmam gerekiyor yoksa kavga çıkcak galiba konuyu uzatıp birbirimizin kalbini kırmayalım :)
Herkeze iyi Forumlar...
Ben iki tarafıda desteklemiyorum bunlar doğuda oluyordu orada herşey vardı neyse bu konulara girmek istmiyorum açıkcası neyse doğuda oluyor ama istanbulun ortasında biraz garip kaçtı. @sezai sen polis olsaydın ne yapardın söyle bakalım...
@melek biri sana saldırıyorsa sen ne yaparsın bana onu söyle sadece beklermisin hatta yüzüne dermisin oo süper vurdun bidaha vursana diye... bu olaylarda kimse haklı değil.. Polisin hiçbir suçu yok sadece kendilerine verilen emri uyguluyorlar..
Neyse ben konudan çıkmam gerekiyor yoksa kavga çıkcak galiba konuyu uzatıp birbirimizin kalbini kırmayalım :)
Herkeze iyi Forumlar...
Görüşüne saygı duyuyorum fakat şunu düzeltmek istiyorum arkadaşım. Olayları neresinden beri takip ediyorsun bilmiyorum ama sana saldırıyorsa sende saldırırdın diye dile getirdiğine göre olayları ortalarında takip etmeye başladın. :) Sizin gibi düşünen birçok kesim var fakat anlayamadığı yada görmediği nokta şu; Bu eylemin çıkış sebebi neydi bu halk bu sokağa neden dökülmüştü? Gece parkta uykuya dalan insanlara, polisin uyarı yapılmaksızın saldırması değil mi? Parkın girişi ve çıkışı kapatılarak orada onları sıkıştırması ateşlemedi mi bu olayları?
Sizler bunları görmeyerek (ki haklısınız medyada göremedi bunları) polisin tarafından olaya bakıyorsunuz. En başta polis bu şekilde şiddet kullanmasaydı bu şekilde belkide insanlar ayaklanmayacaktı. Siz diyorsunuz ki o polisin ailesi var.. Peki o yüzüne biber bombası atılan kişilerin bir ailesi yok muydu? Olaylara tek taraflı bakmayın.
O polis 2 gün üst üstte şafak operasyonu yaptı o parktta. Peki parka gelmeden önce durum nasıldı hiç baktınız mı? Bakmadınız belli ki durun ben anlatayım size. :) Orada gece saldırı saatinden birkaç saat önce Okan Bayülgen, orada toplanan kitleye kitap okudu. Ondan önce orada şarkılar türküler söylendi, derslerine çalıştı insanlar.. Orada gayet düzgünce ve haklı bir eylem vardı. Fakat polisin o şekilde insanları hedef alarak saldırmasının, bu kadar sert şekilde güç kullanmasını haklı göremiyorum ben. Çok denedim ama olmadı.