bonibon adlı üyeden alıntı

bir hafta tamamen özgün içerik girmeyi dener misiniz? farklı olacaktır. şahsi kanaatim

rimelim adlı üyeden alıntı

bu penguen denen güncelleme sonrası oluyor bunlar. ben de berbat durumdayım

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

''Bu zamana kadar sıralamaya girdiğim kelimelerde artık sıralamadan düşmüşüm. İlk 500 site sıralamasında yer almıyor!''

Merhabalar backlink alımı(tanıtım yazıları dışında) falan yaptınız mı sitenize yapaylık işareti olan backlink çalışmaları sonucu uzun vadeli gerilere atabiliyor Google özellikle bu aralar.Ek olarak her ne kadar doğal veya doğala yakın bir çalışma yapsanız da kısmi dalgalanmalar olabiliyor Google sıralamalarında....

Örnek oyun sitem için çok yönlü çalışmalar yapmama rağmen elimden geldiğince doğal görünümlü çalışmalar yapmış olmama rağmen sık sık dalgalanıyor.Adeta deprem şiddetini gösteren eğriler gibi sıralama grafiği:

Değerli arkadaşlarım,

İlginiz için teşekkür ederim.

Bu bahsettiğim konu backorder ile alınmış 3 haftadır açık olan bir site için geçerli. Yapay hiçbirşey yapmadım. Dediğim gibi sadece tanıtım yazısı yayınladım, oda 5-6 yı geçmez.Siteye yapılan çalışma bu kadar!!!

Karşılaştıgım bu durum beni birşeyler yapmaya itiyor. Çünkü 1 dk'dan kısa bir sürede index alıyorum ve sıralamada yer alıyorum ancak 2 gün sonra yok oluyorum..

Bundan sonra ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum