lostyazilim

Anında İndex ve Sıralama

13 Mesajlar 2.806 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tRiumph tRiumph WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek pilot
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Yaklaşık 2 ay önce Backorder yöntemi ile PR2 bir domain aldım. Birgün can sıkıntısından WP kurup, Bir adet makale girdim. Web tarayıcımın seo eklentisinden baktıgımda, içerik anında index almıştı.

Ertesi gün 2 adet makale daha girdim onlarda en fazla 1 dakika sonra index aldı. Daha sonra bu makale başlıklarını arattıgımda ilk 500 sıralamasında oldugumu gördüm. Makale başlıkları dediğimde pekte fena sayılmaz başlıklar.
( Örnek : Makarna tarifleri )

Bu durum beni çok şaşırttı bir yandan da sevindirdi. Hemen sitede gerekli ayarları yaptım güzel bir tema aldım. Bildigimiz tüm wordpress seo ayarlarını yaptım. İçerikleri güncel olarak girmeye devam ediyorum.

Bu arada 2 adet tanıtım yazısı satın aldım ve daha önceden elimde olan paravan bloglarıma bu makaleleri girdim. Tanıtım yazılarındaki 3 adet linkim direk ana sayfa değil, kategorilere giden linkler. Yani alt sayfa çalışması yaptım.

Hergün düzenli olarak 5-10 arası içerik giriyorum. İçerikler %100 özgün değil ancak kelimeleri değiştiriyorum, bazılarını silip kendi cümlelerimi koyuyorum.

Çok hızlı bir tema seçtim. Kodlaması güzel, site tak diye açılıyor.!

Bu durum beni çok heveslendirmişken, sıralamaları kontrol edeyim dedim.

Bu zamana kadar sıralamaya girdiğim kelimelerde artık sıralamadan düşmüşüm. İlk 500 site sıralamasında yer almıyor!

Değerli arkadaşlarım şimdi sizlere soruyorum bunun nedeni ne olabilir?

Bundan sonra hangi adımları izlemeliyim?

Önerileriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok kıymetlidir.

Konu altına yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

wmaraci
reklam

BuckBarry BuckBarry WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 34 / 164
  • Ticaret 7, (%100)
bir hafta tamamen özgün içerik girmeyi dener misiniz? farklı olacaktır. şahsi kanaatim

rimelim rimelim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Üniversite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 6 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
bu penguen denen güncelleme sonrası oluyor bunlar. ben de berbat durumdayım

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
''Bu zamana kadar sıralamaya girdiğim kelimelerde artık sıralamadan düşmüşüm. İlk 500 site sıralamasında yer almıyor!''

Merhabalar backlink alımı(tanıtım yazıları dışında) falan yaptınız mı sitenize yapaylık işareti olan backlink çalışmaları sonucu uzun vadeli gerilere atabiliyor Google özellikle bu aralar.Ek olarak her ne kadar doğal veya doğala yakın bir çalışma yapsanız da kısmi dalgalanmalar olabiliyor Google sıralamalarında....

Örnek oyun sitem için çok yönlü çalışmalar yapmama rağmen elimden geldiğince doğal görünümlü çalışmalar yapmış olmama rağmen sık sık dalgalanıyor.Adeta deprem şiddetini gösteren eğriler gibi sıralama grafiği:

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek pilot
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

bonibon adlı üyeden alıntı

bir hafta tamamen özgün içerik girmeyi dener misiniz? farklı olacaktır. şahsi kanaatim

rimelim adlı üyeden alıntı

bu penguen denen güncelleme sonrası oluyor bunlar. ben de berbat durumdayım

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

''Bu zamana kadar sıralamaya girdiğim kelimelerde artık sıralamadan düşmüşüm. İlk 500 site sıralamasında yer almıyor!''

Merhabalar backlink alımı(tanıtım yazıları dışında) falan yaptınız mı sitenize yapaylık işareti olan backlink çalışmaları sonucu uzun vadeli gerilere atabiliyor Google özellikle bu aralar.Ek olarak her ne kadar doğal veya doğala yakın bir çalışma yapsanız da kısmi dalgalanmalar olabiliyor Google sıralamalarında....

Örnek oyun sitem için çok yönlü çalışmalar yapmama rağmen elimden geldiğince doğal görünümlü çalışmalar yapmış olmama rağmen sık sık dalgalanıyor.Adeta deprem şiddetini gösteren eğriler gibi sıralama grafiği:

Değerli arkadaşlarım,

İlginiz için teşekkür ederim.

Bu bahsettiğim konu backorder ile alınmış 3 haftadır açık olan bir site için geçerli. Yapay hiçbirşey yapmadım. Dediğim gibi sadece tanıtım yazısı yayınladım, oda 5-6 yı geçmez.Siteye yapılan çalışma bu kadar!!!

Karşılaştıgım bu durum beni birşeyler yapmaya itiyor. Çünkü 1 dk'dan kısa bir sürede index alıyorum ve sıralamada yer alıyorum ancak 2 gün sonra yok oluyorum..

Bundan sonra ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
Beklicen zaman çözer bazı şeyleri ancak :D..

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

• Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek pilot
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Beklicen zaman çözer bazı şeyleri ancak :D..

Sıralamaya girmişken düşmemek için birşeyler yapmak daha iyi değilmi?

Çünkü sıralamaya giriyorsun, düşüyorsun sonra tekrar girmeye çalışıyorsun bence bu yol daha zor :)

kucukwebmaster kucukwebmaster Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Bu gayet normaldir. Tanıtım yazısı vs alınca bir müddet dalgalanma oluyor fakat yükselirsiniz.

capadocian capadocian WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek kamu
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 1, (%100)
Abi ne oluyor anlamadımki, kendi sitemde ve daha tandığım bir çok eski ve büyük sitede anormal dalgalanmalar oluyor, bu işten ekmek yiyen, evini geçindiren kişiler paniğe kapılmış durumda, bu durum şubat ayından bu yana sürüyor. Günlük 6K olan site hitim şu sıralar yarısını bile bulmuyor, aksi gibi daha yeni açılmış ve tamamen özgün sitemden çalanların hitleri yükseliyor. Google ne yapmaya çalışıyor kimse anlamış değil, görseller ile ilgili yaptığı düzenleme zaten bir çok siteyi vurmuşken, birde üstüne bu düzenleme insanın şevkini kırıyor. Zamana yatırıp bekleyeceğiz...

BinbirMedya

• Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek pilot
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
3 aylık bir moda sitem var. 3 aydır aralıksız özgün makale girişi var. Hit'im daha 50'yi geçmedi...

Ayrıca adsense 'de bir garip bu aralar. Her tıklamadan 0.01 geliyor.!

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al