-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
pilot
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Yaklaşık 2 ay önce Backorder yöntemi ile PR2 bir domain aldım. Birgün can sıkıntısından WP kurup, Bir adet makale girdim. Web tarayıcımın seo eklentisinden baktıgımda, içerik anında index almıştı.
Ertesi gün 2 adet makale daha girdim onlarda en fazla 1 dakika sonra index aldı. Daha sonra bu makale başlıklarını arattıgımda ilk 500 sıralamasında oldugumu gördüm. Makale başlıkları dediğimde pekte fena sayılmaz başlıklar.
( Örnek : Makarna tarifleri )
Bu durum beni çok şaşırttı bir yandan da sevindirdi. Hemen sitede gerekli ayarları yaptım güzel bir tema aldım. Bildigimiz tüm wordpress seo ayarlarını yaptım. İçerikleri güncel olarak girmeye devam ediyorum.
Bu arada 2 adet tanıtım yazısı satın aldım ve daha önceden elimde olan paravan bloglarıma bu makaleleri girdim. Tanıtım yazılarındaki 3 adet linkim direk ana sayfa değil, kategorilere giden linkler. Yani alt sayfa çalışması yaptım.
Hergün düzenli olarak 5-10 arası içerik giriyorum. İçerikler %100 özgün değil ancak kelimeleri değiştiriyorum, bazılarını silip kendi cümlelerimi koyuyorum.
Çok hızlı bir tema seçtim. Kodlaması güzel, site tak diye açılıyor.!
Bu durum beni çok heveslendirmişken, sıralamaları kontrol edeyim dedim.
Bu zamana kadar sıralamaya girdiğim kelimelerde artık sıralamadan düşmüşüm. İlk 500 site sıralamasında yer almıyor!
Değerli arkadaşlarım şimdi sizlere soruyorum bunun nedeni ne olabilir?
Bundan sonra hangi adımları izlemeliyim?
Önerileriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok kıymetlidir.
Konu altına yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bir hafta tamamen özgün içerik girmeyi dener misiniz? farklı olacaktır. şahsi kanaatim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu penguen denen güncelleme sonrası oluyor bunlar. ben de berbat durumdayım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
''Bu zamana kadar sıralamaya girdiğim kelimelerde artık sıralamadan düşmüşüm. İlk 500 site sıralamasında yer almıyor!''
Merhabalar backlink alımı(tanıtım yazıları dışında) falan yaptınız mı sitenize yapaylık işareti olan backlink çalışmaları sonucu uzun vadeli gerilere atabiliyor Google özellikle bu aralar.Ek olarak her ne kadar doğal veya doğala yakın bir çalışma yapsanız da kısmi dalgalanmalar olabiliyor Google sıralamalarında....
Örnek oyun sitem için çok yönlü çalışmalar yapmama rağmen elimden geldiğince doğal görünümlü çalışmalar yapmış olmama rağmen sık sık dalgalanıyor.Adeta deprem şiddetini gösteren eğriler gibi sıralama grafiği:
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Beklicen zaman çözer bazı şeyleri ancak :D..
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu gayet normaldir. Tanıtım yazısı vs alınca bir müddet dalgalanma oluyor fakat yükselirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Abi ne oluyor anlamadımki, kendi sitemde ve daha tandığım bir çok eski ve büyük sitede anormal dalgalanmalar oluyor, bu işten ekmek yiyen, evini geçindiren kişiler paniğe kapılmış durumda, bu durum şubat ayından bu yana sürüyor. Günlük 6K olan site hitim şu sıralar yarısını bile bulmuyor, aksi gibi daha yeni açılmış ve tamamen özgün sitemden çalanların hitleri yükseliyor. Google ne yapmaya çalışıyor kimse anlamış değil, görseller ile ilgili yaptığı düzenleme zaten bir çok siteyi vurmuşken, birde üstüne bu düzenleme insanın şevkini kırıyor. Zamana yatırıp bekleyeceğiz...
BinbirMedya
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
pilot
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 aylık bir moda sitem var. 3 aydır aralıksız özgün makale girişi var. Hit'im daha 50'yi geçmedi...
Ayrıca adsense 'de bir garip bu aralar. Her tıklamadan 0.01 geliyor.!