-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam açmak isterdim ama hem sitemin sayfası o hesapta ekli hemde bir çok arkadaşlarım o hesapta :)
umitbasci adlı üyeden alıntı
Hocam kimliğinizi yollayınca açılır. Ama başka sahte hesap kullanmayın. Benim birkaç tane hesap vardı ve sürekli engel geliyordu sahte hesap kullanmaktan. Diğerlerini kapattım ve şuan sorun yok gerçek hesabımda.
Hocam 2 tane hesaptan birşey olmaz haralde :)
furkandemirci adlı üyeden alıntı
Benim 4-5 ay olmasına rağmen açılmadı ancak, birden çok çok hesabım vardı bu yüzden kapatıldı kesin :)
Örnek
facebook.com/hesap1
/hesap2
/hesap3
gibi almıştım :)
Hocam üstede dediğim gibi 2 tane hesaptan birşey olmaz haralde :) zaten birinde 600 küsür kişi diğerindede 50yi geçmez :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam üstede dediğim gibi 2 tane hesaptan birşey olmaz haralde :) zaten birinde 600 küsür kişi diğerindede 50yi geçmez :)
Ben 40 tane açmıştım. Restaurant City oynuyordum bir zamanlar. Hediye atmak için açmıştım hesapları hala duruyor. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
melankolia adlı üyeden alıntı
Hocam açmak isterdim ama hem sitemin sayfası o hesapta ekli hemde bir çok arkadaşlarım o hesapta :)
Hocam 2 tane hesaptan birşey olmaz haralde :)
Olur hocam olur :) dediğim gibi benimde 3 hesap vardı engel geliyordu, birkaç ay önce ikisini kapatıp gerçek olanı bıraktım. İki aydır engel filan gelmedi. IP tan mıdır nasıl anlıyorlarsa bilmem ama farkediyorlar. Siz yardım isteyince bende yardım etmek amacıyla yazdım, uyup uymamak size kalmış :)
iPhone 4 Tapatalk 2'den gönderildi.
iPhone 4 32GB ios6.1.3 Black
www.umitbasci.com | www.mumcukoyu.com
Sitelerime ulaşmak için kopyala-yapıştır yapınız.
seosoft
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
PHP&SEO
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
facebook iyice sapıttı artık banada 15 gün ceza vermiş sadece arkadaş listem iş arkadaşlarım başkada kimse yok 120 kişi hesabı kapatmaya karar verdim kendi cumhuriyetlerini kurmaya başladılar en iyisi twitter
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
seosoft adlı üyeden alıntı
facebook iyice sapıttı artık banada 15 gün ceza vermiş sadece arkadaş listem iş arkadaşlarım başkada kimse yok 120 kişi hesabı kapatmaya karar verdim kendi cumhuriyetlerini kurmaya başladılar en iyisi twitter
Katılıyorum hocam size bende twitteri düşünmeye başladım biraz karışık gibi geliyor ama bakacağız artık.
Bu arada kimlik fotokopisinin önlü arkalı yolladım facebook'a inşallah tez sürede açılır.
seosoft
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
PHP&SEO
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence kesinlikle yollamayın kimlik nosu ile üstüme dünya kadar hat cıktı dava ettim opetratörleri hala davam sürüyor asliye hukuk mahkemesinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Faceyi kullanman hocam kullanınca kilitleniyor :D..
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
seosoft adlı üyeden alıntı
bence kesinlikle yollamayın kimlik nosu ile üstüme dünya kadar hat cıktı dava ettim opetratörleri hala davam sürüyor asliye hukuk mahkemesinde
Hocam ilkin bu sorun aklıma geldi sonra dedim koskoca facebook benim kimliğimi napsın diye hadi bizim türk siteleri olsa sahte tc kimliği bile yollamam ama inşallah dediğiniz gibi bir durum olmaz.