Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Bende oyun konsollarını severim dünyada da çok meşhur olan XBOX deneyebilirsin ama bu biraz pahalı ben yurtdışından aldım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ps4 ün ps3 ten pek bi farkı yok, ps 4 399 dolar yurtdışı satışı, tr de muhtemelen 1000 lira civarında olur, ps 3 fiyatı hazır düşmüşken onu alın derim, max 500 e kadar çıkıyor fiyatı
rankend
barankaraboga.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Adayı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
xbox one'ı öneririm.Cidden bu sene iddalı konsollardan.Amazonda ön siparişte ps4 açık ara solladı.
barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
xbox one sakın alma hayatta önermem hatta xbox u önermem alacaksan ps4 yada ps3 al keyfine bak.
e3 te 2 konsol açıklamaları :
xbox one (kazıkları)
1: 24 saat internete bağlı kalmazsa konsol kilitleniyor ve birdaha internete bağlanmadğı ana kadar açılmıyor.
2: 1 oyunu aldığın anda sadece 1 kişi oynayabiliyor yani takas etsen bile çalışmıyor diğer konsolda bu da türkiye için kötü çünkü durumumuz belli.
ps4 :
bunların hiç biri yok internetsiz oynanabiliyor istediğin kadar oyunu takas edip oynayabilirsin.
xbox one ilk açıklamayı yaptı daha sonra ps4 yaptı ve tam tersini söylediği için salon bir anda sony sony diye bağırmaya başladı tempoluı bir şekilde gerçekten tüylerim diken diken oldu o an :D xbox u önermem kısaca.birde online oynamak için xbox live üyeliği alman lazım her ay o da masraf tabi bu konuda bilgim yok xbox um olmadğı için tam.
ps3 kullanıyorum.