kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Benim böyle bir program bilgim olsa. İlkokul öğrencileri için çarpım tablosu öğrenme programı yaparım. Zamanla bu tür programları geliştiririm. Eğitim alanında bu tür programlar çok az.

Biraz hayal gücü birazda piyasa yoklaması yaparak iyi bir sonuç elde edeceğinden hiç şüphe duymuyorum.

Üstad son iki yıldır sadece zarardayım çok yanlış ticaret yaptığım için. Bu projeden umudum var biraz.

cristogi adlı üyeden alıntı

Kullanım alanı öncelikle belirli bir kitle arasında başlatılırsa geliştikçe geliştikçe yayılabilir. Bakar bakmaz aklıma gelin şu oldu; "Bu kadar text kutusunu diil doldurmak okumam bile :)" şeklindeydi. Ama arkadaşlarında değindiği gibi. Gelişebilir ve kim bilir, belki yeni nesil bir message me yada whatsapp oluverir inş. Başarılar.

Bende bu projemi ilk olarak webmaster forumlarında paylaştım. Yani ilk kitlenin webmasterlar olmasını tercih ettim.

cambazoglu adlı üyeden alıntı

Ama benim açtığım konudaki program ile bu program tamamen farklı amaçların programı...bu programı da yazabilir misin?

İnşallah projelerden sonra yapmaya çalışırım üstad.

agg1401 adlı üyeden alıntı

Hocam çok iyi bir projeniz var, ben de bir messenger projesi düşünüyordum. Müsait olduğum bir zaman sizinle bu konuyu özelden konuşmak istiyorum.

İstediğiniz zaman görüşebiliriz üstad :)