https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim böyle bir program bilgim olsa. İlkokul öğrencileri için çarpım tablosu öğrenme programı yaparım. Zamanla bu tür programları geliştiririm. Eğitim alanında bu tür programlar çok az.
Biraz hayal gücü birazda piyasa yoklaması yaparak iyi bir sonuç elde edeceğinden hiç şüphe duymuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ama benim açtığım konudaki program ile bu program tamamen farklı amaçların programı...bu programı da yazabilir misin?
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
cambazoglu adlı üyeden alıntı
tutmaz,bu proje ölü vs. gibi heves kırıcı cümleler kullanmayalım.Niye tutmasın.? tutmasıda gerekmiyor zaten! ama millet olarak bundan "ne yoğurt our ne cacık" zihniyeti ile nice tutacak projeleri kaçırdık...
Boşver tutmasın zaten bizi ilgilendiren tutması değil şu aşamada takdir etmek.Saygılar...
Helal olsun sana kardeşim doğruyu söylemişsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam çok iyi bir projeniz var, ben de bir messenger projesi düşünüyordum. Müsait olduğum bir zaman sizinle bu konuyu özelden konuşmak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kullanım alanı öncelikle belirli bir kitle arasında başlatılırsa geliştikçe geliştikçe yayılabilir. Bakar bakmaz aklıma gelin şu oldu; "Bu kadar text kutusunu diil doldurmak okumam bile :)" şeklindeydi. Ama arkadaşlarında değindiği gibi. Gelişebilir ve kim bilir, belki yeni nesil bir message me yada whatsapp oluverir inş. Başarılar.
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Güzel bir proje ama insanlar daha çok sanal aleme yöneldi :) Gmail gibi yaygın mail servislerini de programa bağlarsan güzel ola bilir. Hem masa üstüne mail gelince bildirim filan gelir. Yani sadece sohbet değil diğer işlevlerde ekleye biliriz. Takvim ola bilir Web master arkadaşlar reklamlarını ekler filan. Daha çok fikir üretile bilir hocam :) Ara yüzü de geliştirsen neden olmasın ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel bir proje olmuş. Çıktığında kullanmayı düşünüyorum.