Aramızda benden başka aktif olarak steam kullanıcısı var mı bilmiyorum fakat aklımda şöyle bir proje var.
Steam platformunu çoğumuz duymuşuzdur windows, linux ve mac işletim sistem tabanlı oyunların dağıtıcısı. Valve'nin geliştirdiği bir sistem.
Fakat bu platformun Türkçe dilde bir forumu yok. Yani oyunlar ve steam ile iligi yenilikleri veya sorunları çözmek için ya bir çok forum dolaşıyoruz ya da ingilizceyi çözmeye çalışıyoruz.
Steam Türkiye destek forumu açmayı düşünüyorum. Yeniliklerin, sorun çözümlerinin yanı sıra çekilişler ve turnuvalar planlanabileceği bu turnuva ve çekilişlerin sonunda özel hediyelerin kazanılabileceği bir forum.
İlk önce popüler oyunlarla başlayıp (örn: call of duty, left 4 dead) daha sonra istek ve talebe bağlı başka online oyunlar için özel forumlar oluşturmayı düşünüyorum site içerisinde.
Sizlerinde bu konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var şuan steamturkey.com alan adı elimde.Anketin yanı sıra steami kullanıp kullanmadığınızıda belirtirseniz çok sevinirim :)