shateiel adlı üyeden alıntı

Steam kullanıcısı olarak bir çok sorunu google amca vaasıtasıyla tarıyorum türkçe forumlarda bulamazsam mecbur ingilizceden çevirmeye çözmeye çalışıyorum bu bazen zor olabiliyor çünkü onlarda tıpkı bizim gibi konu altında alakasız mesajlar atabiliyor bu yüzden sorunlu olan şeyi düzeltemeyip bambaşka yerlere müdahale ediyorum :D

Aklımdaki projenin detaylarını sistemi açtıktan sonra zaten tanıtacağım. Turnuvalar ve çekilişleri özellikle seçtim hediye olarak çok ucuz şeyler olmayacak öncelikle belirteyim. 1 numaralı hediye tabi ki oyun olacak ama bunun yanında çok farklı somut hediyelerde kazandıracağız. :)

Elimde patlacak taraf göremedim bir tek talep azlığı/ilgisizlik olabilir diye düşünüyorum :confused:

Hocam zaten en büyük riskide talep azlığı ve ilgisizlik değil mi? Talep az olursa sizinde foruma karşı olan alakanız düşecektir ve sitenin verimliliği sorun yaratacaktır. Yani siz aratırsınız türkçe forum ararsınız, diğer aratır, ama sizde biliyorsunuz ki böyle bir proje için önce araştırma yapılması gerekir. Türkiye'de arama motorlarında kaç kişi türkçe steam forumu yada benzeri şeyler aratıyor. Bunlar çok detay ve ayrıntı, ama böyle bir projeye imza atacaksanız her konuyu tek tek en ince ayrıntısına kadar araştırmanız gerekir.