Sitem açılalı 7.5 ay oluyor. İlk açıldığı ayın akabinde Facebook'ta sayfalar oluşturup sitemizin haberlerine yer verdik. Bu arada reklam da verdik. Yaşadığımız kötü deneyimleri sonucunda sizlere iletmek isterim ki:

1-Eğer oluşturduğunuz sayfalar için Facebook reklamları aracılığıyla linkler paylaşıyorsanız başınıza gelecek olan eninde sonunda sayfanızın yayın hakkının durdurulmasıdır. Neden demeyin, bilmiyorum. Bununla ilgili yurtdışından deneyimler de okudum. Reklam ile 55K'ya çıkardığımız sayfamız kapandı.

2-Eğer Facebook'a reklam veriyorsanız kredi kartınızla ilgili ilk sorunda reklam yöneticisi hesabınızın askıya alındığını duyuruyor. Sonrasında yaptığınız her ekstra çaba sizin biraz daha mimlenmenize neden oluyor. Bir daha reklam veremiyorsunuz. Ben, İş bankasının online sistemindeki genel kesintinin olduğu gün reklam verme hakkımı kaybettim

3-Tatile gitmek, arkadaşınızın bilgisayarını açmak, ev veya şehir değiştirmek, her biri Facebook için şüpheli davranış. Yine reklam verme hakkınız engelleniyor.

4-Eğer hesabınız askıya alınmamış, ama kredi kartınız mimlenmişse aynı kartın bilgilerini girmek yine hesabınızı kapattırıyor

5-Neticede her biri farklı risk... Siz siz olun Facebook'a reklam vermeyin, durup durduk yerde kendinizi üçkağıtçı, şüpheli bir insan gibi hissetmeyin. Sayfalarınızda haberlerinizi verin, ama reklam yoluyla değil...

Güzel günler dilerim