PrestijSolution adlı üyeden alıntı

kardeş 6 ayda bir hesap işletim ücreti alıyorlar.Öğrenci olmana gerek yok.Ben öğrenci değilim ama çıldırtıyo beni o parayı almaları.Zamanında garanti bankası milleti sokaktan çeviriyordu gel bedava herşey bedava esap açalım diye.Şimdi sanki çok meraklıyız onlara,birtek onların bankası varmış gibi sırf hesabımız var diye 50 tl kesiyorlar.Allah birgün bu banka sahipleri kahrı perişan edicek.Bu ülkede yaşanan olaylarda onların kahrolduğunun kanıtı.Sağdan soldan faizle az çalmaya başladılar.Şimdide böyle şeyleri çıkarttılar.İyice kudurdular.Bu arada o parayı geri alman imkansıza yakın kardeşim.Çünkü adam diyorki 6 ay hesabımı kullandın onun ücreti.

Mal müdürlüğüne gidip şikayetimi vericem öyle böyle alıcam o parayı gerekirse dava edicem. sokakta bulmadım ben o 50 tl yi di mi

Atakan adlı üyeden alıntı

Maalesef ne yapıp edip bir şekilde alıyorlar o parayı. Dönemlik alırlar. İş Bankası da 49 TL kesiyor. Garanti Bankası'nda durum nasıl bilmiyorum ama büyük ihtimal aynıdır: İş Bankası'nda 1-2 tane otomatik ödeme talimatı verince hesap işletim ücreti kesilmiyor.

Aynı zamanda öğrenci belgenizle birlikte dilekçe verirseniz birkaç gün içerisinde aldıkları parayı geri yatırıyorlar. Öğrenciyseniz mutlaka öğrenci belgenizi götürün, yardımcı olurlar.
Öğrenciyim de 49tl az bi para değil ki. dilekçe milekçe yazıcam işim uzun

seodizayn adlı üyeden alıntı

Hesabınızdan mı kesilmiş kredi kartınızdan mı ?

2 adet otomatik ödeme talimatı vermediyseniz ve maaş müşterişi değilseniz maalesef hesap işletim ücreti kesilmektedir.

Öğrenci iseniz, birçok bankada öğrenci belgenizi beyan ettiğinizde hesap işletim ücreti alınmamaktadır. Ama garanti bunu yapıyor mu bilemiyorum..

Ayrıca nereye başvurmanız konusuna gelince, bulunduğunun ilçenin tüketici hakem heyetine başvurmanız gerekmektedir. Dilekçe ve alındığını gösterirr belge ile başvurunuzu yapın. Sonuçlanınca onlar size bilgi veriyorlar. Yüksek ihtimalle paranızı geri alırsınız.

Hesap kartımdan kesmişler. Maaş müşterisiydim 1 sene önceye kadar. Vadesiz hesabım. İnşallah ben dilekçe mi yazmaya başlayayım. Elle mi yazayım yoksa pc çıktısı mı?