lostyazilim

Host1TL Firma

32 Mesajlar 6.037 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

dtdesign dtdesign vizyondakifilm.org Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 480
  • Beğeniler 47 / 78
  • Ticaret 0, (%0)
adı duyulmamış bir firma dikkatli olun hack link atabilirler sitenizin içeriğini çalabilirler aman dikkat

dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
wmaraci
reklam

ThisRock ThisRock www.buraksakalli.org Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 25 / 47
  • Ticaret 14, (%100)
YS belgesi başka firmaya ait ama ?
MrTimsah

kişi bu mesajı beğendi.

Kindumina Kindumina Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 24 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Mssql desteği göremedim..hosting almadan önce dikkat edin.ayrıca mail servis için mb belirtilmemiş mail kutunuzdada sorun yaşayabilirsiniz.

SahinDag SahinDag Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** D**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 30 / 38
  • Ticaret 4, (%100)
kırık whmcs kullanıyor http://www.whmcs.com/members/verifydomain.php
ResulCoskun GizemliLORD birsevda

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)

blueffect adlı üyeden alıntı

Neden insanlar arkadaşlar şöyle bir iş yapmaya başladım eğer ihtiyacınız olursa buyrun bu da web sitem demek yerine aaa internette şöyle bir site buldum çok ucuz ben de bir tane aldım gibisinden mesajlar atıyor, bu sitenin sizin ya da bir tanıdığınızın olduğu ve daha yeni açıldığı gün gibi ortada, sitenin daha Google PR'si yok, Alexası yerlerde, nasıl oluyorda internette araştırırken karşılaşıyorsunuz çocuk mu kandırıyorsunuz.

Buyrun Domain Başlangıç Tarihi :
Oluşturulma Tarihi 28.05.2013

Şuan yaptığınız sadece iftira ben başka bir forumda gezerken denk geldim ve kullandım. Akrabalık bağım olsa veya her hangi bir bağım olsa reklamını yine yapardım ama emin ol çok daha fazla özenirdim. Ayrıca faydalanan insanlar varken benim akraba olup olmamam önemli mi ? Referans olarak neden kendi siteni veriyorsun diyorsunuzda o sitede benim değil. Bilip bilmeden konuşmayın. Kendi sitemde kendi hostum var.

Ek Olarak:

Hocam Whmcs nedir bilmiyorum sanırım zararlı bir şey fakat şuana kadar meurple.com üzerinde her hangi bir sorun olmadı. Birde hocam bu karınca hosting sizin sanırım sınırsız paketi yıllık 80 TL diyor referans veya kullanılan site varsa verir misiniz?

Ek Olarak:

FilmlerBizden adlı üyeden alıntı

insanlara yardım edeceğim ayağına kendi referansını verip çıkar sağlayıp bunun adınada host arayanlara yardım ediyorum deme uyanıklık ve çakallığınızın sebebi nedir bende onu anlayamadım?

madem iyi bir firma yaz adresi geç. açıklamayada referans sistemi var, sponsor bile olabilirler yaz. bu çakallığı çözdüm bende sen hala kendine itiraf edemedin bunun sebebi nedir merak ediyorum.

Haha güldürdün beni cidden. Referans sistemini verdim evet bunda kötü olan nedir ? Host alan olursa hem bana hemde onlara faydası olur buraya neden takılıyorsunuz. Ayrıca Biraz okursan ve algılamaya çalışırsan siteden öyle böyle diye bahsetmedim internette buldum beğendim ve bir arkadaşıma aldım şuan o kullanıyor sitesinde de her hangi bir sorun oluşmadı dedim. Ayrıca destek ekibinin de kullandım ve ilgili olduklarını söyledim. Konuyu dağıtmak için elinizden geleni yapmayın yav . Beğenmiyorsan kullanma. Yaptığım diğer paylaşımlara veya forumda beni tanıyanlara sor o zaman konuş nasıl biri olduğum hakkında.

SahinDag SahinDag Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** D**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 30 / 38
  • Ticaret 4, (%100)

Hasan Ekşi adlı üyeden alıntı

Hocam Whmcs nedir bilmiyorum sanırım zararlı bir şey fakat şuana kadar meurple.com üzerinde her hangi bir sorun olmadı. Birde hocam bu karınca hosting sizin sanırım sınırsız paketi yıllık 80 TL diyor referans veya kullanılan site varsa verir misiniz?

Whmcs php, mysql ile yazılmış bir otomasyon sistemidir. Ağırlıklı olarak hosting sağlayıcıları için üretilmiştir lakin müşteri sistemi, ticket sistemi, online satış gibi birçok özelliği bulunduğu için internet üzerinden ürün satışı yapan kurumlar'da kullanabiliyor

Bu yazılım ücretli satılıyor www.whmcs.com resmi sitesidir. Genç girişimciler genellikle kısıtlı bütçe ile hosting işine girdikleri için kırık, lisanssız whmcs kullanabiliyorlar bu genç hosting sağlayıcısını kötü yapmaz fakat alışkanlık yapmaması için bunu burada belirtiyorum mutlaka kendisi bu başlığı birgün görüp yazılımı orjinale çevirecektir buna inanıyorum çünkü bizde bu yollardan geçtik : )

ResulCoskun ResulCoskun Hop Dedik. Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilmiyorum :D
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** C**
  • Mesajlar 686
  • Beğeniler 169 / 96
  • Ticaret 13, (%100)

Tikkafalı adlı üyeden alıntı

Vay be bizi tercih edenler kısmında facebook ve twitter da var :eek: bence hostta bu firma üzerine firma yoktur :)

Hasan Ekşi adlı üyeden alıntı

Bunda anlamayacak bir şey yok. 4Tl lık paketi kullandım ve memnun kaldım küçük bütçeli arkadaşlar host sponsoru arayıp duruyorlar onun yerine buradan yıllık 40 TL ilr 20 Gb Disk kapasiteli Host sahip ola bilirler. Ayrıca verdikleri destekte fena değil. Yada 1 TL seçeneği seçerler ve yılda 12 TL sağlam bir host bulurlar. Art niyetiniz sebebi nedir anlamadım ?

MESKO adlı üyeden alıntı

Denemeye deger gerçekten

hiç güvenilir gelmedi gerçekten.

Hosting işi uzun vadede kar getiren bir iş bunu bilerek sektöre girmeliler diye düşünüyorum.sanırım her hangi bir bütçeleri yok daha whmcs satın alamamışlar genelde bu tür siteler(Firma demek için şartları karşılamıyor.)kısa vadede müşterilerini mağdur ederek ortadan kaybolurlar. aman diyeyim dikkatli olun.
MESKO

kişi bu mesajı beğendi.

[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$

ferhatbatbay ferhatbatbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)
banada pek güvenilir gelmedi.

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
İlgili firma yarın bu hosting işinin ne zor bir iş olduğunu ve tahmin ettiği kadar kar elde edilemeyeceğini anlar ve kanatlanıp uçar gider biz ise karada yaşan uçamayan canlılar olduğumuz için o firma yetkililerini ne yakalayabilir ne de görebiliriz.

Yarın bekleriz ki kapanan sitelerimiz açılacak,bekleriz ki yedek verecekler umudu ile...

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

ferhatbatbay ferhatbatbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

İlgili firma yarın bu hosting işinin ne zor bir iş olduğunu ve tahmin ettiği kadar kar elde edilemeyeceğini anlar ve kanatlanıp uçar gider biz ise karada yaşan uçamayan canlılar olduğumuz için o firma yetkililerini ne yakalayabilir ne de görebiliriz.

Yarın bekleriz ki kapanan sitelerimiz açılacak,bekleriz ki yedek verecekler umudu ile...

demi hocam ne site kalır ne birşey onu bunu geçtimde yedek almayı unuttun mu gitti o kadar emek :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al