-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adı duyulmamış bir firma dikkatli olun hack link atabilirler sitenizin içeriğini çalabilirler aman dikkat
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
YS belgesi başka firmaya ait ama ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mssql desteği göremedim..hosting almadan önce dikkat edin.ayrıca mail servis için mb belirtilmemiş mail kutunuzdada sorun yaşayabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Tikkafalı adlı üyeden alıntı
Vay be bizi tercih edenler kısmında facebook ve twitter da var :eek: bence hostta bu firma üzerine firma yoktur :)
Hasan Ekşi adlı üyeden alıntı
Bunda anlamayacak bir şey yok. 4Tl lık paketi kullandım ve memnun kaldım küçük bütçeli arkadaşlar host sponsoru arayıp duruyorlar onun yerine buradan yıllık 40 TL ilr 20 Gb Disk kapasiteli Host sahip ola bilirler. Ayrıca verdikleri destekte fena değil. Yada 1 TL seçeneği seçerler ve yılda 12 TL sağlam bir host bulurlar. Art niyetiniz sebebi nedir anlamadım ?
hiç güvenilir gelmedi gerçekten.
Hosting işi uzun vadede kar getiren bir iş bunu bilerek sektöre girmeliler diye düşünüyorum.sanırım her hangi bir bütçeleri yok daha whmcs satın alamamışlar genelde bu tür siteler(Firma demek için şartları karşılamıyor.)kısa vadede müşterilerini mağdur ederek ortadan kaybolurlar. aman diyeyim dikkatli olun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
banada pek güvenilir gelmedi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
İlgili firma yarın bu hosting işinin ne zor bir iş olduğunu ve tahmin ettiği kadar kar elde edilemeyeceğini anlar ve kanatlanıp uçar gider biz ise karada yaşan uçamayan canlılar olduğumuz için o firma yetkililerini ne yakalayabilir ne de görebiliriz.
Yarın bekleriz ki kapanan sitelerimiz açılacak,bekleriz ki yedek verecekler umudu ile...
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/