ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Say.ac bendede aynı sorunu yaratmıştı 2 hafta önce ben de kaldırdım. Eğer altyapınız wordpress ise Statpress eklentisini kullanmanızı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ReCo adlı üyeden alıntı
Say.ac bendede aynı sorunu yaratmıştı 2 hafta önce ben de kaldırdım. Eğer altyapınız wordpress ise Statpress eklentisini kullanmanızı tavsiye ederim.
5 üzerinden 3.6 WordPress eklentisi için çok düşük. Statpress'i önermekte kararlı mısın :)
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ReCo adlı üyeden alıntı
Benim statpress ile sıkıntım yok varsa sizin bildiğiniz wordpress eklentisi söyleyin bende kullanayım :)
Eklenti hakkında yorumlara baktım da sayım hatalarından şikayetçi herkes. O yüzden öyle dedim. Yoksa WordPress eklentisi olarak sayaç önermiyorum.
Ek Olarak: Say.ac artık kasmıyor ama sayım da yapmıyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhaba Arkadaşlar,
Gece boyu yaşanan sorun sunucularımızdan kaynaklandı. Zaman zaman DDOS saldırıları alabiliyoruz. Bunları aşmak için çalışmalar yapıyoruz. Uyarı için teşekkürler
Saldırılar analizinde bazı çalışmalar yapıyoruz. Site sayısının artması ile birlikte yaşanan aksaklıklar da artıyor ve yeniden başlatma ihtiyacı hissediliyor. Geliştirme ve iyileştirmelere devam ediyoruz.
Takipte kalan arkadaşlara teşekkür ederiz.
İrfan Evrens // say.ac Yöneticisi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SabahKemalCansu adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar,
Gece boyu yaşanan sorun sunucularımızdan kaynaklandı. Zaman zaman DDOS saldırıları alabiliyoruz. Bunları aşmak için çalışmalar yapıyoruz. Uyarı için teşekkürler
Saldırılar analizinde bazı çalışmalar yapıyoruz. Site sayısının artması ile birlikte yaşanan aksaklıklar da artıyor ve yeniden başlatma ihtiyacı hissediliyor. Geliştirme ve iyileştirmelere devam ediyoruz.
Takipte kalan arkadaşlara teşekkür ederiz.
İrfan Evrens // say.ac Yöneticisi.
Umarım yakın zamanda bu sorunu aşar ve yolunuza devam edersiniz. İyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.