Post geçmeden edemedim,

Samsung Galaxy S4 ilk söyleceğim cihaz, öncelikle android.Kişiselleşebilir bir sistem, güncellemesi gelir yarı yolda bırakmaz.Donanım olarak güçlü bir yapıda ve ekranıda orantılı derecede iyi boyutta.İOS gibi değil özgürsün, kendin için uygulama yazıp kullanabilirsin bile.
Fiyat ve donanım olarak Galaxy S4 en mantıklı olan gibi geliyor.

Sony Xperia Z, su geçirmezlik özelliği ile ön plana çok çıktı ama biraz araştırılması dahilinde bu durumdan şikayetçi olanlarlar var.Su geçirmez yan yatmaz çamura batmaz diye alınacak bir teknoloji değil anlayacağınız.Ama sağlamlık bakımından yinede ön planda.

HTC One sese odaklanmış bir model ayrıca sağlam bir cihaz.Beats Studio ve HTC Boom Sound özelliği taşıyor.Müzik dinlenmek için harika tasarlanmış bir model, yanında orjinal Dr. Beats kulaklık geliyor.Ekranın üstünde ve altında olmak üzere iki hoparlöre sahip bir cihaz.

IPhone hala kapalı kutu bir teknoloji, IPhone 5 stabil bir cihaz IOS ile özgürlüğünü kısıtlayacak kişiselleştirmen o kadar kolay değil ve uygulama yazmak istesen en az bir MAC sistemli cihazın ve uygulama yazarlığın olması gerek.
Ama sistem olarak iyi bir teknoloji, donanım özellikleri bilinse dahi sanki 2 katını kullanırcasına çalışıyor bu yönden hiç sıkıntı yaşatmıyor.

Birde kimse söylememiş ama ben söylemek istiyorum.LG ve Google'ın güçlerini birleştirdiği cihaz Nexus 4 bu modelde güzel gerek donanım gerek diğer özellikleriyle tatmin edici derecede yinede araştırmanı öneririm.