-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ben yaklaşık 6 yıllık BlackBerry kullanıcısıyım, belirli aralıklarla bir çok modelini kullandım gayet memnundum açıkçası ama yaklaşık 2 haftadır Android işletim sistemi dahilinde Galaxy S4 kullanıyorum. Bu 2 haftalık android geçmişimde gerçekten çok memnun kaldım, gerek uygulama ağının büyüklüğü, gerek kolay kullanılabilir olması. Buradaki bir çok arkadaşım benden daha fazla uzun sürelerdir android işletim sistemi kullandığı için onların yorumlarını takip edip ben de bu işletim sistemi hakkında bilgi almak isterim. Şu ana kadar olumsuz bir yönünü görmedim. Önceleri kullanmış olduğum BlackBerry OS'a gelince, evet App World alanında uygulama ağı geniş ama Android sistemin uygulama ağı ile kıyaslanamayacak kadar az bir globalliğe sahip bence :) İyi ki android işletim sistemine geçmişim, yaşasın android :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ios harika ama android kullanıyorum fena değil ram düşmanı görsel acidan da işte yani :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ofisim Mevcut , Uydu İşleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İOS gerçekten harikadir. Onun kadar stabil çalışan başka bir işletim sistemi daha dünyada malesef yoktur..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Uçak Müh.
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-