Günlük çok fazla içerik girmiyorsan google site yöneticisi araçlarını kullan. Yeni eklediğin konunun linkini ekleyip indexe gönderiyorsun. Çok kısa sürede index alıyor.
Merhaba Hocam. Öncelikle site doğrulama yap mutlaka ve google site araçlarının içinden google gibi getir seçeneği var oraya sitede yazdığın yerin linkini ekliyorsun ve getir diyorsun. en kolay ve geçerli sistem budur..
Merhaba
İndex Hızınızın Artması İçin Sitenizle İlgilenmeniz Gerekir. Mesela Her gün 5-6 İçerik Girin Hatta Saat Başı 1 İçerik Girin. Sitenize Çalışmalar vs Yaptırın.
Google'da Göremiyorum Olayına Gelince.
Siteniz İndex Aldıysa Çıkıyordur Fakat Çok Fazla O Konuyla İlgili Konu Varsa Siteniz Geride Çıkıyor Olabilir.
İyi Günler.
İndex Hızınızın Artması İçin Sitenizle İlgilenmeniz Gerekir. Mesela Her gün 5-6 İçerik Girin Hatta Saat Başı 1 İçerik Girin. Sitenize Çalışmalar vs Yaptırın.
Google'da Göremiyorum Olayına Gelince.
Siteniz İndex Aldıysa Çıkıyordur Fakat Çok Fazla O Konuyla İlgili Konu Varsa Siteniz Geride Çıkıyor Olabilir.
İyi Günler.
Hocalar söylediklerinizi zaten yaptım ve yapıyorumda... Kafamı karıştıran şey bu işte. Günde en az 3 içerik giriyorum ki bunlar çoğunlukla özgün oluyor. Başlıklar farklı oluyor her şey farklı lakin aynı başlıkta hiç bir yazı olmamasına rağmen benim yazılarımdan bazıları çıkmıyor kafam bozuluyor :( Ama çalışma yaptıramadım henüz inşallah onu da yaptıracağım...
Site adresini ile birlikte (şu anda) sorun yaşadığın bir başlığı Ö.M. atar mısın?
Gönderiyorum hocam..