lostyazilim

Sıfır Masraf BÜTÜN Filmlerde İLK 3 Sayfa!

13 Mesajlar 2.347 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)
Merhaba arkadaşlar,
Size deneyerek bulduğum daha doğrusu şans eseri bulduğum bir yöntemi paylaşmak istiyorum. Film siteleri biliyorsunuz rekabetin en yüksek olduğu sektörlerden bir tanesi. Filmler için bile oldukça fazla çalışma yapılıyor. Ben ise beş kuruş harcamadan bütün filmlerde ilk 3 sayfada yer alabiliyorum. İlk sayfa ilk 5 içerisinde yer aldığımda oldu. Peki nasıl oluyor millet bu kadar film sitelerine emek ve para yatırırken ben hiçbir şey yapmadan ilk 3 sayfa görüyorum.

Neler yapmak lazım?
-İlk olarak film sitesi kurmuyoruz. Evet yanlış görmüyorsunuz film sitesi kurmayacağız. Bunun yerine filmler ile ilgili bir site kuracağız. Bir şey anlamadınız :D Arkadaşlar "Film" eş anlamlı bir kelimedir. Fotoğrafçılıkta kullanılan film ile ilgili bir site kuracağız. Artık Google film sitelerinin hepsine spam gözüyle bakmaya başladı. Biz kurumsal bir site imajı vereceğiz.
-Domainimiz biz.tr olacak bunun nedeni Google'ın gözünde biz=şirket üstüne bir de .tr uzantısı çok büyük avantaj sağlayacak. İçinde film kelimesi geçen bir domain alıyoruz. Onlarca jenerik domain boşta zaten.
-Sitemize 8 adet 1.000'er kelimelik özgün içerik giriyoruz. Fotoğraf filmleri ile ilgili bu içerikler son derece fayda sağlayacak ardından. 3 gün süresince bekliyoruz. Google'ın siteyi değerlendirmesini.
-Ardından bir adsense başvurusu yapacağız %99 kabul görecek. Adsense onayı geldikten sonra malesef reklamları eklemeyeceğiz. Adsense sadece google'ın Adsense onayı avantajından yararlanmak içindi.
-Şimdi filmleri eklemeye başlayabiliriz:)

Bundan sonra daha da yükselebilmek için birkaç tanıtım yazısı almanız yeterli.

wmaraci
reklam

TechnicaL TechnicaL Ruhumun Afrikası Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 13 / 81
  • Ticaret 2, (%100)
Biraz ilginç bir yazı olmuş.

- Domain uzantısının etkisini buradan ve esas kaynağından okuyabilirsiniz. yani demek istenen, com - net - org ve gTLD kısmındaki bütün uzantılar neyse, biz.tr uzantısı da o'dur. tek farkı, .biz uzantısının sonuna .tr eklenirse sadece türkiye hedeflenir ama info.tr ile name.tr de alınabilir sizin bakış açınıza göre.

- Adsense olayına gelice de, maalesef yeni açılmış bir siteye AdSense alınması pek hoş karşılanmıyor. Bu konu hakkında SEOMoz bir yazı yayınlamıştı. O yazıdaki ilgili kısmı okuyabilirsiniz.

- Bahsettiğiniz siteyi açınca ''fotoğraf filmi'' ile ''sinema filmi'' kelimelerinin ortak kelimesi olan film kelimesini google, knowledge graph teknolojisi ile ayırt edebilir mi bilmiyorum ama bunun için içerikteki anlamsal (semantik) bağı çok iyi kuramalısınız. Yoksa pek işe yarayacağını sanmıyorum.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

TechnicaL adlı üyeden alıntı

Biraz ilginç bir yazı olmuş.

- Domain uzantısının etkisini buradan ve esas kaynağından okuyabilirsiniz. yani demek istenen, com - net - org ve gTLD kısmındaki bütün uzantılar neyse, biz.tr uzantısı da o'dur. tek farkı, .biz uzantısının sonuna .tr eklenirse sadece türkiye hedeflenir ama info.tr ile name.tr de alınabilir sizin bakış açınıza göre.

- Adsense olayına gelice de, maalesef yeni açılmış bir siteye AdSense alınması pek hoş karşılanmıyor. Bu konu hakkında SEOMoz bir yazı yayınlamıştı. O yazıdaki ilgili kısmı okuyabilirsiniz.

- Bahsettiğiniz siteyi açınca ''fotoğraf filmi'' ile ''sinema filmi'' kelimelerinin ortak kelimesi olan film kelimesini google, knowledge graph teknolojisi ile ayırt edebilir mi bilmiyorum ama bunun için içerikteki anlamsal (semantik) bağı çok iyi kuramalısınız. Yoksa pek işe yarayacağını sanmıyorum.

Ben uzantının anlamına göre düşündüm. Biz= Business anlamında. Etkisi tartışılır tabi. Adsense konusunda ben pek zarar görmedim. Ancak dediğiniz gibi bir başka site için adsense almadan denemekte fayda var.

mesuttt mesuttt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
1.000 kelime ne yazacaz hocam :D

ilginç bir yöntem senden başka deniyen var mıdır aceba?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

mesut adlı üyeden alıntı

1.000 kelime ne yazacaz hocam :D

ilginç bir yöntem senden başka deniyen var mıdır aceba?

Zannetmiyorum hocam şimdi bir başka site üzerinde çalışıyorum domainde güzel. Skype varsa ekleyin bilgilendiririm dilerseniz.

bidibidisusartik

mesuttt mesuttt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Zannetmiyorum hocam şimdi bir başka site üzerinde çalışıyorum domainde güzel. Skype varsa ekleyin bilgilendiririm dilerseniz.

bidibidisusartik

ekledim hocam, teşekkürler :)

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

mesut adlı üyeden alıntı

ekledim hocam, teşekkürler :)

Kabul ettim.

tRiumph tRiumph WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek pilot
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Fena bir yönteme benzemiyor denemekte fayda var. Teşekkürler

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

tRiumph adlı üyeden alıntı

Fena bir yönteme benzemiyor denemekte fayda var. Teşekkürler

Şimdi farklı temaya geçiş kısmını deneyeceğim hocam. Yani blog temasından film temasına.

tRiumph tRiumph WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek pilot
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Aslında şöyle bir durum var, eğer ' film izle ' gibi kelimelerde google sıralamsında değilsek ve sitemize giren ziyaretçi google'dan direk film üzerinden giriyorsa film temasınada ihtiyacımız yok demektir. Çünkü gelen ziyaretçi muhtemelen filmi izleyip çıkacaktır. Ancak ileride hitlerimiz arttı 5k-10k gibi ozaman bir film temasına ihtiyacımız var demektir.

Çünkü google'dan filmi arayıp giren ziyaretçi direk filmin oldugu konuya giriş yapacaktır.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al