lostyazilim
tr.link

blogger'daki bilgileriniz?

12 Mesajlar 3.001 Okunma
acebozum
tr.link

ddrx7 ddrx7 Yesilandroid.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek okuyor
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 2, (%100)
blogger denemeye karar verdim, ( ilk defa )
seo eklentileri filan yoktu sanırsam, seo'sunu nasıl yapabiliyoruz.
Tema önerileriniz varmı? ( kişisel blog, teknoloji blog, v.b sade manşet veya manşetsiz tema)
ve kendi deneyimlerimizden söyliceğiniz birşey ?
1-2 hafta konu girdi'sinde bulunucağım eğer hit gelirse .com almayı düşünüyorum,
teşekkürler yorumlara,

Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
wmaraci
reklam

Yunusemre Yunusemre Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 963 / 278
  • Ticaret 97, (%100)
Blogger kullanmak kolay, sadece düzenli içerik girmen yeterli olacaktır, imleme, pingleme yapman gerek arada tabi.

Googleye blogger seo ayarları yazarsan bulabilirsin, veya ;

[*]Blogger seo ayarları

Blogger temaya gelirsek, googlede arama yaparsanız çok çıkar karşınıza, bir çok tema siteleri mevcut, ama ücretli tema almak isterseniz yardımcı olabilirim.

1-2 hafta içerisinde hit gelmez, siz projenize hemen bir domain alarak başlamalısınız, güzel sade bir tema, ve özgün içerik ile kısa zamanda güzel yerlere gelirsiniz.
Yardımcı olabileceğim başka konu var ise, pm den veya buradan belirtebilirsiniz.
Kolay gelsin.
ddrx7

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek okuyor
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 2, (%100)

Yunusemre adlı üyeden alıntı

Blogger kullanmak kolay, sadece düzenli içerik girmen yeterli olacaktır, imleme, pingleme yapman gerek arada tabi.

Googleye blogger seo ayarları yazarsan bulabilirsin, veya ;

• Blogger seo ayarları

Blogger temaya gelirsek, googlede arama yaparsanız çok çıkar karşınıza, bir çok tema siteleri mevcut, ama ücretli tema almak isterseniz yardımcı olabilirim.

1-2 hafta içerisinde hit gelmez, siz projenize hemen bir domain alarak başlamalısınız, güzel sade bir tema, ve özgün içerik ile kısa zamanda güzel yerlere gelirsiniz.
Yardımcı olabileceğim başka konu var ise, pm den veya buradan belirtebilirsiniz.
Kolay gelsin.

Teşekkür ederim. tema'lara bakıyordum zaten kardeşimde , şimdi sağlam tema vardır benim göremediğim tema vardır, gördüklerimi pek beğenemedim ben, türkçe yapımcısı olan bir tema önerebilirmisin veya blogger ' tema larında wmaraci'ndan daha üst düzeyde daha kaliteli bir site yazabilirsin ö.m'den biliyorsan

Yunusemre Yunusemre Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 963 / 278
  • Ticaret 97, (%100)

ddrx7 adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim. tema'lara bakıyordum zaten kardeşimde , şimdi sağlam tema vardır benim göremediğim tema vardır, gördüklerimi pek beğenemedim ben, türkçe yapımcısı olan bir tema önerebilirmisin veya blogger ' tema larında wmaraci'ndan daha üst düzeyde daha kaliteli bir site yazabilirsin ö.m'den biliyorsan

Birçok tema sitesi varda, türkçe pek güzel tema yok, ve şuan aklımda yok pek.
Yardımcı olurum tekrar.

Kolay gelsin.
ddrx7

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Kraladam Kraladam Deli Gibi Deliyim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek phpsever
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 15 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
Eski blogumdan bir kaç yazı :) açılmayan linkler olursa site içerisinde blogspot yazınısını linklerden kaldırın ;)

http://www.sertgeliyorum.com/2009/11/blogger-iyilestirmesi-ve-yazilariniz.html
http://www.sertgeliyorum.com/2009/10/blogger-yeni-seo-ipuclar.html
http://www.sertgeliyorum.com/2009/08/blogger-seo-ayarlarlar-ve-ipuclar.html
http://www.sertgeliyorum.com/2009/08/blogger-yeni-seo-ipucu.html
http://www.sertgeliyorum.com/2009/08/bloggere-sitemap-ekleyin.html
contentwriter ddrx7

kişi bu mesajı beğendi.

https://git.io/vyrHQ ~ True Legend

ehliblog ehliblog Yeni adres: Teknojest Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1557
  • Beğeniler 63 / 258
  • Ticaret 32, (%97)
tema seçiminiz içeriğinize bağlı olarak da değişir.Yani moda blogu açacaksanız daha görseller slaytlar gerekli fakat teknoloji blog açacaksanız daha başka temalar denemelisiniz.Size tavsiyem blogger temalardan anlayan biriyle irtibat kurmanız ve beğendiğini şablonda istediğiniz değişiklikleri yapmanız.
Ayrıca bu iş tutarsa domain alacam fikrini silmelisiniz.Domain alıp başlamalısınız.

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)
Blogger oldukça sade ve arkasında Google olduğu için indexlenmesinde veya Seo çalışmalarında fazla sıkıntı çıkartmaz. Ayrıca projene 1-2 hafta içeresinde çok hit gelmesini beklemek yanlış olur. Projene güveniyorsan direkt olarak alan adı alıp başlaman çok daha faydalı.

Tema konusuna gelince eğer beğenirsen benim editlediğim Teknoloji Hocam blogger teması var ona baka bilirsin. Ayrıca Diğer konularda elimden geldiğince yardımcı olurum Pm atmanız yeterli.

Bu arada Profil resminizde ki kim :D
ddrx7

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek okuyor
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 2, (%100)

Hasan Ekşi adlı üyeden alıntı

Blogger oldukça sade ve arkasında Google olduğu için indexlenmesinde veya Seo çalışmalarında fazla sıkıntı çıkartmaz. Ayrıca projene 1-2 hafta içeresinde çok hit gelmesini beklemek yanlış olur. Projene güveniyorsan direkt olarak alan adı alıp başlaman çok daha faydalı.

Tema konusuna gelince eğer beğenirsen benim editlediğim Teknoloji Hocam blogger teması var ona baka bilirsin. Ayrıca Diğer konularda elimden geldiğince yardımcı olurum Pm atmanız yeterli.

Bu arada Profil resminizde ki kim :D

Teşekkürler temayı buldum, bir sorunum olursa yazarım.
Profil resimimdeki dio 'dur yabancı rock dinlediğim için görüşleri ile kendime örnek aldığım kişidir.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ronnie_James_Dio ayrıntılı bilgisi, ayrıca şarkıları 11 yaşında beni bass gitar'a özendirmiştir. 13 yaşından buyana çalıyorum katkısı büyük benim için :)

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Vallahi tek bildiğim yıllardır kullandığım sistemin yalnızca yaşayarak öğrenilebileceği. Ne anlatımlar ne görseller bana hiçbir katkı sağlamadı bu güne kadar. En iyisi sen işini zamana yayarak yap.

Domain konusunda da hızlı davranmanı öneririm çünkü blogspot ile yakalayacağın başarıyı kaybetme olasılığın var.

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)

ddrx7 adlı üyeden alıntı

Teşekkürler temayı buldum, bir sorunum olursa yazarım.
Profil resimimdeki dio 'dur yabancı rock dinlediğim için görüşleri ile kendime örnek aldığım kişidir.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ronnie_James_Dio ayrıntılı bilgisi, ayrıca şarkıları 11 yaşında beni bass gitar'a özendirmiştir. 13 yaşından buyana çalıyorum katkısı büyük benim için :)

Hmm anladım çok korkutucu bakıyor :D Farklı bir resim koysanız daha iyi sanki :D Bu arada temayı beğenmenize sevindim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al