Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Ekip düşüncesi güzel ama karambole olur düşüncesindeyim. Profesyonel bir yapı oluşturmadan fazla başarılı olabileceğini düşünmüyorum bu fikrin açıkçası.
Başarılar diliyorum. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
@Metin'e sonuna kadar katılıyorum. Eğer grup olarak bir projeye girilecekse ilk baştan sağlamlık kontrol edilmeli. Bundan kaç ay önce yine WM Aracında toplanıp bir yasal İndirme sitesi işine girdik.
Tema, para felan her şey tamamlandı ama bir süre sonra herkes bayıldı. Ne içerik giriliyordu ne başka bir şey.
O yüzden parayı bir şekilde halledersiniz ama ne olursa olsun sağlam bir ekip kurulmalı. İlk başta ben yaparım diyenler sonra kayboluyorlar ne yazık ki
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benimde aklımda böyle bir şey geçiyordu ama android ile ilgili,oyun sitesi bence başarısız olur.
ayrıca ekip olacaksa mutlaka herkesin saygı duyacağı kendini kanıtlamış bir lider olmalı.
uygun bulursanız ekibe katılabilirim, ama proje çok düşünülmeli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Liderlik kabiliyeti gerçekten lazım. Ve bu liderin ekibine alacağı kişiyi kişisel tanıması lazım. Sonuçta çeşit çeşit insan var, sorun çıkarıcak birisini ekibe almak yanlış olur bunun içinde baştan önlem almak lazım.
Açıkçası fikir çok orjinal ve hoşuma gitti. Katılmayı ne kadar istesem de büyük bi sorumluluk sonuçta. Fazla ilgilenemiyeceğim için projenin devamında olmamaktan endişeliyim o yüzden girmek istemiyorum.
Başarılar :)
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Herkesinde dediği gibi sağlam bir kadro olmadan bir şey olmaz.