Efendim 50 000 TL bakiyeli kartınız olabilir. O site üzerinden 30-40 dolara binlerce adet satılmış yüzlerce tema da vardır. Sizin 50 Bin TL niz peşinde olacaklarını sanmam. Yalnız themeforest ten değilde araya sızabilecek keylogger ya da fake site ile bu işleri yapanlar olabilir. 50 000 TL lik kartla işlem yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Arkadaşlar yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum. 50.000 TL'yi hava atmak için falan söylemedim. Kart benim değil ve bende bakiyesi yüksek olduğundan alışveriş yapmak istemedim bunu dile getirmeye çalıştım fakat sanki hava atıyormuşum gibi bir ortam oldu :) Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Bu arada teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kimse üstüne alınmasın lütfen, derdimi anlatmak istedim :)
Güvenilirdir. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
Ben şimdiye kadar aldığım temalardan bir sorun yaşamadım.Öneririm.
mesele güvense bu gibi durumlarda paypal kullanın. paypala kredi kartınızı tanımlatın (kendiniz 5dk. da yapabilirsiniz) ve alışverişinizi içiniz rahat biçimde yapın.
Hocam hangi site olursa olsun er zaman limiti belli bir sanal kart taraftarıyım. Sitede sorun olmayabilir, ancak o kredi kartı bilgilerini yazdığınız bilgisayarda cinlik olmadığını bilemezsiniz. Sanal kartı belli ücret açarsanız, çalınma durumunda bile zararınız o kadar olur.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum bilgi için. Sanırım paypal üzerinden yapacağım ödemeyi tekrardan teşekkürler :)