-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sadece telefonda devirdi apple hala tahtında işletim sistemi bilgisayar tablet vs başka alanlarda devirebiliyorsa sorun yok
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Milyar $ demek istediniz sanırım?
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Steve Amca gitti iş bitti bence...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tikkafalı adlı üyeden alıntı
sadece telefonda devirdi apple hala tahtında işletim sistemi bilgisayar tablet vs başka alanlarda devirebiliyorsa sorun yok
Samsung'un televizyonu, beyaz eşyaları, ev aletleri ve daha bir çok dalda ürünü var. Onları da katarsak Samsung devirmiş oluyor hatta iPhone için bazı parçalar Samsung tarafından üretiliyor.
Kişisel blog : batuhanbalci.com
pinkpoly
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
ön büro
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Samsungdan başka marka mı var?.Telefonundan tutun mutfak eşyalarına kadar her dalda birşeyler üreten firmanın diğerleriyle kıyaslanması bile yanlış.İlk çıktıgı sıralarda özellikle telefonlardan yana sıkıntı çekilen samsung bence şuan en kaliteli marka.Normal Apple'ı geçmesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Belki tahtından etti ama stabilite konusunda ios'un yayından geçemez.
www.umitbasci.com | www.mumcukoyu.com
Sitelerime ulaşmak için kopyala-yapıştır yapınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
eğer bu rakamlar sadece telefon piyasası için geçerli ise helal olsun APPLE
Neden derseniz samsung rakibini devirebilmek için yıl içinde piyasanın anasını ağlattı s2 ler s3ler s3mini s4 s4pro s4 active s4 mini note note2 daha diğer quad karta sahip olan telefonlar olsun çıkarmadığı birşey kalmadı
Apple ise sadece birkaç telefon 3 serisini hiç saymıyorum hatta 4 bile iphone 4s ve iphone5 hala bu kadar satılıyorsa adamları ayakta alkışlamak lazım
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Samsung son yıllarda gerçekten büyük atılımlar yapıp çok iyi telefonları piyasaya sürdü. Şahsen Iphone kullanıyorum ancak Samsung firmasını tebrik etmemek elde değil. Samsung gibi rakipler olmalı ki Iphone gibi şirketler modellerini ve cihazlarını geliştirmek zorunda kalıp rakiplerinin yapamadığını veya yaptığının daha iyisini yapmak için uğraşsınlar. Böylelikle biz kullanıcılar olarak da en iyisini seçme imkanını bulur ve ihtiyaçlarımıza en uygun olan cihazlar arasında seçme imkanımız olur. Tekelleşme olmaması adına Samsung gibi firmaları takip etmek gerekir. Samsung kullandım sonra HTC kullandım şuan Iphone kullanıyorum. Iphone yerinde sayıyor biraz. Mesele bir çok uygulama ücretliyken aynı uygulamalar androidte bedava. Yakında HTC kullanmayı düşünüyorum. Steve Jobs'un ölümü de Apple firmasını etkiledi mi o da ayrıca bir tartışma konusu.
Biz kullanıcılar olarak rekabetten yanayız. Rekabet olmalı ki firmalar gelişmeye daha fazla yatırım yapsınlar diye. Bu da bizim işimize gelir. Biz kullanıcılar bu açıdan bakmamız gerekir diye düşünüyorum. Iphone mi Samsung mu diye benzeri tartışmaları gerek sanal alemde gerekse real alemde görüyorum. Böyle hararetli tartışmalara girmek bile bana anlamsız geliyor. Hangi cihaz kimin ihtiyacını karşılıyorsa onu kullanır. Kraldan çok kralcı olunmasını da tasvip etmiyorum.
Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...