bsakizli
Bilgisayar Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ilk öncelikle herkese iyi geceler diliyorum, Ramazan-i şerifiniz hayırlı geçiyordur umarım. Bir kaç gündür aklıma takılan bir kaç soruyu açmak istedim fırsat bu güne imiş. Hocam 2 tane sorum olacak uzman arkadaşlara wordpress temalarımı yaparken Custom Post Type kullanıyorum her bölüme ayrı ayrı ekleme yapıyorum böylelikle daha kolay bir admin paneli oluyor.
1- Custom Post Type - Taxonomy Koyma
Normalde Taxonomy ekleyemiyorum ama sadece yazılara ekliyorum ben Taxonomy'in aynı zamanda istediğim Cusyom Post Type'da çıkmasını istiyorum bu işlemi nasıl sağlayabilirim.
2- Custom Post Type - Kategorilri Aktif Etme
Burda Yazılar sekmesinde kategoriler aktif ama custom post type sayfalarında kategoriler kapalı yazıları kategoriye kayıt edemiyorum. Bu işlemide nasıl yaparım bunları merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum.
Şimdiden herkese çok teşekkür eder. İyi Geceler diliyorum.
Bilişim Teknolojileri Hayatım
http://www.yakuphoca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bahsettiğiniz bölüm yazı ekle sayfasındaki bölümlerden hangilerinin destekleneceğini ifade eder. Siz eğer category taksonomisini, özel alanınıza register etmezseniz kategoriler bölümü görünmez.
function my_taxonomies_product() {
$args = array();
register_taxonomy( 'product_category', 'product' $args );
}
add_action( 'init', 'my_taxonomies_product', 0 );
Şeklinde verilen koddaki product_category ifadesi product isimli özel yazı için oluşturulmuş, product_category taksonomisini kayıt eder. Siz oradaki product_category yerine category yazarsanız, yanındaki product yerine de kendi özel alanınızı yazarsanız, büyük ihtimalle yazılar bölümünde görünecektir. Sadece tahmin.
Bilişim Teknolojileri Hayatım
http://www.yakuphoca.com