yakuphoca adlı üyeden alıntı

Sadece aşağıdaki kodu html modunda yapıştırın. Yapıştırdıktan sonra kesinlikle görsel editöre geçmeyin.

1. Sayıyı Gir:
2. Sayıyı Gir:
Sonuç:

<script>function yakuphoca_islem_kontrol() { if (document.forms.islem.sayi1.value > 0) {if (document.forms.islem.sayi2.value > 0) {document.forms.islem.sonuc.value = document.forms.islem.sayi1.value / document.forms.islem.sayi2.value;}}}</script>

Denedim ancak çalışmıyor bu şekilde.1.ve2. sayı hanesine rakam girişi yapılıyor ancak sonuç kısmında hiç bir şey çıkmıyor

Ek Olarak:

yakuphoca adlı üyeden alıntı

Sadece aşağıdaki kodu html modunda yapıştırın. Yapıştırdıktan sonra kesinlikle görsel editöre geçmeyin.

1. Sayıyı Gir:
2. Sayıyı Gir:
Sonuç:

<script>function yakuphoca_islem_kontrol() { if (document.forms.islem.sayi1.value > 0) {if (document.forms.islem.sayi2.value > 0) {document.forms.islem.sonuc.value = document.forms.islem.sayi1.value / document.forms.islem.sayi2.value;}}}</script>

Özür dilerim lütfen bir önceki mesajımı dikkate almayın görsel editöre geçtikten sonra sayfayı kaydettiğim için çalışmamış kod. Şimdi tekrar sayfayı güncelledim ve kod çalıştı.İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Birde mümkünmüdür sonuç hanesi silinik olarak gözüktüğü için biraz zor okunuyor sonuç kısmı onun yazı rengini değiştime imkanı varmı veya tablo içindeki çıkan sonucun yazı rengini ?