lostyazilim
tr.link

Kim Seo Uzmanı, Kim Değil? Artık belli oluyor!

27 Mesajlar 4.606 Okunma
lstbozum
tr.link

Cilekli Cilekli Çilekli.Com Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek -
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 17 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

barisay adlı üyeden alıntı

hala hacklink diyorsunuz arkadaş backlink hacklink arasında hiç bir fark yok neden dersen ikiside google politikasına uymuyor ayrıca konuyu paylaşan arkadaş google seo kriterlerini kesinlikle vermez neden dersen google bir firmadır ve kazançları düştüğünde seo falan dinlemez indirir en büyük örneği dalgalanma dediğiniz olaydır aslında dalgalanma bir adwords politikasıdır adwords gelirleri düşerse seo çalışması yapılan sitelerde düşer ve herkesi adwordse teşfik ederler.

Aynen,katılıyorum.

Bizde bilinen,backlink-yasal,hacklink-değil..

www.çilekli.com
wmaraci
reklam

mek444 mek444 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Çilekli adlı üyeden alıntı

Aynen,katılıyorum.

Bizde bilinen,backlink-yasal,hacklink-değil..

Hacklink zaten yasak.Hacklink yapmak için birilerine zarar verip onların hakkına girip onlar farkında olmadan linkinizi yerleştirmektir.
kulturelbellek

kişi bu mesajı beğendi.

Cilekli Cilekli Çilekli.Com Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek -
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 17 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

mek444 adlı üyeden alıntı

Hacklink zaten yasak.Hacklink yapmak için birilerine zarar verip onların hakkına girip onlar farkında olmadan linkinizi yerleştirmektir.

Tabikiide biliyorum,bize göre hacklink yasadışı olan,backlink yasal olan.
fakat google politikasi yani asıl sisteme göre 2side yasadışı,yani kurallara uymuyor.

www.çilekli.com

mek444 mek444 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Çilekli adlı üyeden alıntı

Tabikiide biliyorum,bize göre hacklink yasadışı olan,backlink yasal olan.
fakat google politikasi yani asıl sisteme göre 2side yasadışı,yani kurallara uymuyor.

Yani Google'a göre konuşuyorsak haklısınız.
Cilekli

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

ekgeliryolu ekgeliryolu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Kimyager , Site kurucusu
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Backlink için neden yasal değil dediğinizi anlamıyorum.Backlink demek başka bir siteden referans almak demek.Mesala ben bu sitede ki internet kazançları adlı konunun altına kendi sitemden bahsedip backlink koysam bu suçmu ? Forum sitesi bilgi paylaşımı içindir ve bende insanların yararını olacağını düşündüğüm için konu ile alakalı bir şekilde kendi site paylaşımımı yapıyorum hepsi o..

Bununla beraber daha önce benim konularımı okumuş ve başka bir foruma girdiğinde benden alıntı yaparak cevap verip ardınada benim site linkimi koyarsa buda mı suçtur ?

Bana göre backlinkin ne anlama geldiğini ya siz bilmiyorsunuz yada ben.

yorumum backlink e yasadışı(hile,aldatmaca) diyen arkadaşlar içindir.

Ek Olarak: Arkadaşlar konuyu açan kişinin paylaştığı linki okudum.Orda backlink yasal değil demiyor ve google ayrıca böyle birşey diyemez kullandığı botların temel hareket sistemlerinden birtanesi backlinklerdir.Konuda anlatılmak istenen backlink yapmayın biz bunu yasal görmüyoruz değil.Yazının altında örneklendirmiş zaten.Yasal olmayacak şekilde backlink yapmak kurallara aykırıdır.Emek harcamadan bu işleri yapmayın diyor.Bot kullamayın gereksiz sayıda backlink yapmayın.Başka sayfalara backlink satmayın diyor hepsi bu.

ekgeliryolu.com :webmaster:

BlacKStorM BlacKStorM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 6 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

ekgeliryolu adlı üyeden alıntı

Backlink için neden yasal değil dediğinizi anlamıyorum.Backlink demek başka bir siteden referans almak demek.Mesala ben bu sitede ki internet kazançları adlı konunun altına kendi sitemden bahsedip backlink koysam bu suçmu ? Forum sitesi bilgi paylaşımı içindir ve bende insanların yararını olacağını düşündüğüm için konu ile alakalı bir şekilde kendi site paylaşımımı yapıyorum hepsi o..

Bununla beraber daha önce benim konularımı okumuş ve başka bir foruma girdiğinde benden alıntı yaparak cevap verip ardınada benim site linkimi koyarsa buda mı suçtur ?

Ek Olarak: Arkadaşlar konuyu açan kişinin paylaştığı linki okudum.Orda backlink yasal değil demiyor ve google ayrıca böyle birşey diyemez kullandığı botların temel hareket sistemlerinden birtanesi backlinklerdir.Konuda anlatılmak istenen backlink yapmayın biz bunu yasal görmüyoruz değil.Yazının altında örneklendirmiş zaten.Yasal olmayacak şekilde backlink yapmak kurallara aykırıdır.Emek harcamadan bu işleri yapmayın diyor.Bot kullamayın gereksiz sayıda backlink yapmayın.Başka sayfalara backlink satmayın diyor hepsi bu.

Hocam Sanırım Arkadaşın Verdiği Linkteki Makaleyi Okumadınız.

rel="nofollow" Kullanılması Lazım Linklerde

Makeleyi Detaylı Okuyun Derim

https://support.google.com/webmasters/answer/66356?hl=tr

BackLink Alıp En Üstlere Çıkıp 1 Ay Sonra Piyasada Olmayanları Çok Görüyoruz.

PHPBOT.NET Haber Botu Servisi

Furkan KAYA Furkan KAYA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 23 / 53
  • Ticaret 1, (%100)

ekgeliryolu adlı üyeden alıntı

Hiç kimse burada backlink yasal değildir demiyor zaten. Olay şöyle site sahibinden gizli olarak eklediğiniz linkte illegaldir, site sahibiyle anlaşıp belirli bir ücret karşılığında linkinizi eklemenizde.
Google backlinki Ahmet'in www.sigarakullanmayin.com sitesi için Mehmet adlı kişinin PR7 www.onlinesigarasatinal.com sitesinden ücretli olarak link alması için kullanmıyor.
Google'ın backlinkleri kullanmasındaki temel amaç zaten bir sitenin başka bir siteyi tamamen doğal biçimde referans olarak göstermesidir. Yani Sağlık Bakanlığı , Ahmet'in sitesini referans gösteriyorsa Ahmet gerçekten başarılı bir proje başlatmış demektir.Buna bağlı olarak Google Ahmet'in sitesine değer verir.
ekgeliryolu

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

BlacKStorM adlı üyeden alıntı

Hocam Sanırım Arkadaşın Verdiği Linkteki Makaleyi Okumadınız.

rel="nofollow" Kullanılması Lazım Linklerde

Makeleyi Detaylı Okuyun Derim

https://support.google.com/webmasters/answer/66356?hl=tr

BackLink Alıp En Üstlere Çıkıp 1 Ay Sonra Piyasada Olmayanları Çok Görüyoruz.

hayır makaleyi okudum ama farklı yorumluyor olabiliriz.Benim anladığım orda bahsedilen nofollow sitenize link atan kişilerine sitemizin rankının geçmemesi için yapınız diyor.Yani sizin sitenizden haksız yere faydalanmak isteyenlerin önüne geçebilmeniz için kullanın diyor bu şekilde botlar linki takip etmiyecek.Ayrıca googlebotlarına site içinde yardımcı olması için yazdığınız robot.txt klasörünede komutu eklerseniz bu şekilde de botlar o linkleri takip etmez diyor.Ben bunu anladım.

Adamlar backlink almayın demiyor.Olabildiğince özgün yazılar paylaşın o backlinkler kendiliğinden gelir zaten demeye çalışıyor.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
insan faktorunu hep egale ediyoruz, bir editor gelip sayfaniza goz attiginda yuzunuz kizarmiyorsa dogru yoldasinizdir, lutfen geri kalan hicbirseyi dusunmeyin, siteniz ne ile ilgili ise o kategoride kalin, internet kullanicisi size bir sekilde yardim edecektir.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 30.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Furkan KAYA adlı üyeden alıntı

Hiç kimse burada backlink yasal değildir demiyor zaten. Olay şöyle site sahibinden gizli olarak eklediğiniz linkte illegaldir, site sahibiyle anlaşıp belirli bir ücret karşılığında linkinizi eklemenizde.
Google backlinki Ahmet'in www.sigarakullanmayin.com sitesi için Mehmet adlı kişinin PR7 www.onlinesigarasatinal.com sitesinden ücretli olarak link alması için kullanmıyor.
Google'ın backlinkleri kullanmasındaki temel amaç zaten bir sitenin başka bir siteyi tamamen doğal biçimde referans olarak göstermesidir. Yani Sağlık Bakanlığı , Ahmet'in sitesini referans gösteriyorsa Ahmet gerçekten başarılı bir proje başlatmış demektir.Buna bağlı olarak Google Ahmet'in sitesine değer verir.

aynı şeyleri düşünüyoruz.Üst yorumları okursan eğer backlinklerde hacklinkle aynı şey onlarda yasal değil diyenler var.Benim itaaf ettiğim onlardı.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al