-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Kimyager , Site kurucusu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlink için neden yasal değil dediğinizi anlamıyorum.Backlink demek başka bir siteden referans almak demek.Mesala ben bu sitede ki internet kazançları adlı konunun altına kendi sitemden bahsedip backlink koysam bu suçmu ? Forum sitesi bilgi paylaşımı içindir ve bende insanların yararını olacağını düşündüğüm için konu ile alakalı bir şekilde kendi site paylaşımımı yapıyorum hepsi o..
Bununla beraber daha önce benim konularımı okumuş ve başka bir foruma girdiğinde benden alıntı yaparak cevap verip ardınada benim site linkimi koyarsa buda mı suçtur ?
Bana göre backlinkin ne anlama geldiğini ya siz bilmiyorsunuz yada ben.
yorumum backlink e yasadışı(hile,aldatmaca) diyen arkadaşlar içindir.
Ek Olarak: Arkadaşlar konuyu açan kişinin paylaştığı linki okudum.Orda backlink yasal değil demiyor ve google ayrıca böyle birşey diyemez kullandığı botların temel hareket sistemlerinden birtanesi backlinklerdir.Konuda anlatılmak istenen backlink yapmayın biz bunu yasal görmüyoruz değil.Yazının altında örneklendirmiş zaten.Yasal olmayacak şekilde backlink yapmak kurallara aykırıdır.Emek harcamadan bu işleri yapmayın diyor.Bot kullamayın gereksiz sayıda backlink yapmayın.Başka sayfalara backlink satmayın diyor hepsi bu.
ekgeliryolu.com :webmaster:
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ekgeliryolu adlı üyeden alıntı
Backlink için neden yasal değil dediğinizi anlamıyorum.Backlink demek başka bir siteden referans almak demek.Mesala ben bu sitede ki internet kazançları adlı konunun altına kendi sitemden bahsedip backlink koysam bu suçmu ? Forum sitesi bilgi paylaşımı içindir ve bende insanların yararını olacağını düşündüğüm için konu ile alakalı bir şekilde kendi site paylaşımımı yapıyorum hepsi o..
Bununla beraber daha önce benim konularımı okumuş ve başka bir foruma girdiğinde benden alıntı yaparak cevap verip ardınada benim site linkimi koyarsa buda mı suçtur ?
Bana göre backlinkin ne anlama geldiğini ya siz bilmiyorsunuz yada ben.
yorumum backlink e yasadışı(hile,aldatmaca) diyen arkadaşlar içindir.
Ek Olarak: Arkadaşlar konuyu açan kişinin paylaştığı linki okudum.Orda backlink yasal değil demiyor ve google ayrıca böyle birşey diyemez kullandığı botların temel hareket sistemlerinden birtanesi backlinklerdir.Konuda anlatılmak istenen backlink yapmayın biz bunu yasal görmüyoruz değil.Yazının altında örneklendirmiş zaten.Yasal olmayacak şekilde backlink yapmak kurallara aykırıdır.Emek harcamadan bu işleri yapmayın diyor.Bot kullamayın gereksiz sayıda backlink yapmayın.Başka sayfalara backlink satmayın diyor hepsi bu.
Hocam Sanırım Arkadaşın Verdiği Linkteki Makaleyi Okumadınız.
rel="nofollow" Kullanılması Lazım Linklerde
Makeleyi Detaylı Okuyun Derim
https://support.google.com/webmasters/answer/66356?hl=tr
BackLink Alıp En Üstlere Çıkıp 1 Ay Sonra Piyasada Olmayanları Çok Görüyoruz.
PHPBOT.NET Haber Botu Servisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Kimyager , Site kurucusu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayır makaleyi okudum ama farklı yorumluyor olabiliriz.Benim anladığım orda bahsedilen nofollow sitenize link atan kişilerine sitemizin rankının geçmemesi için yapınız diyor.Yani sizin sitenizden haksız yere faydalanmak isteyenlerin önüne geçebilmeniz için kullanın diyor bu şekilde botlar linki takip etmiyecek.Ayrıca googlebotlarına site içinde yardımcı olması için yazdığınız robot.txt klasörünede komutu eklerseniz bu şekilde de botlar o linkleri takip etmez diyor.Ben bunu anladım.
Adamlar backlink almayın demiyor.Olabildiğince özgün yazılar paylaşın o backlinkler kendiliğinden gelir zaten demeye çalışıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
insan faktorunu hep egale ediyoruz, bir editor gelip sayfaniza goz attiginda yuzunuz kizarmiyorsa dogru yoldasinizdir, lutfen geri kalan hicbirseyi dusunmeyin, siteniz ne ile ilgili ise o kategoride kalin, internet kullanicisi size bir sekilde yardim edecektir.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Kimyager , Site kurucusu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Furkan KAYA adlı üyeden alıntı
Hiç kimse burada backlink yasal değildir demiyor zaten. Olay şöyle site sahibinden
gizli olarak eklediğiniz linkte illegaldir, site sahibiyle
anlaşıp belirli bir ücret karşılığında linkinizi eklemenizde.
Google backlinki Ahmet'in
www.sigarakullanmayin.com sitesi için Mehmet adlı kişinin PR7
www.onlinesigarasatinal.com sitesinden
ücretli olarak link alması için kullanmıyor.
Google'ın backlinkleri kullanmasındaki temel amaç zaten bir sitenin başka bir siteyi tamamen doğal biçimde referans olarak göstermesidir. Yani Sağlık Bakanlığı , Ahmet'in sitesini referans gösteriyorsa Ahmet gerçekten başarılı bir proje başlatmış demektir.Buna bağlı olarak Google Ahmet'in sitesine değer verir.
aynı şeyleri düşünüyoruz.Üst yorumları okursan eğer backlinklerde hacklinkle aynı şey onlarda yasal değil diyenler var.Benim itaaf ettiğim onlardı.