-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google iyi yerde olan hiçbir site toplist kullanmaz. Keşke biraz araştırma yeteneğiniz olsa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size şimdi bilken ünv verilen bir konferansı seyredin diyecem. Ama sizi aşar bu videolar. O siteler pr değerini nasıl almış bu konuda bilginiz var mı? Dediğim gibi ben buraya yorum yazıyorum birileri inanıpda sitelerini çöplüğe çevirmesin.
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ulusoy arkadaşımız bilgi vermeye çalışmış size göre verdiği bilgi yanlışsa kibar bir dille ifade edebilirsiniz. Neden her konuda bu kadar sert bir dil kullanıyorsunuz ki? İnsanları azarlayınca egonuz mu tatmin oluyor? Anlıyorum kötü bir niyetiniz yok tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz fakat bu kadar sert olmayın bence. İnsanların içindeki bilgi paylaşma isteğini yok ediyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Anlam veremediğim Bir Konu var... Gerçekçi olan Bir kişiyi Tanımadan o insanın Konuşma yeteneğini bilmeden nasıl olur da tüm okları üzerine çekerek her bir dilden saldırırsınız ki ? Bence Kulturelbellek gayet açık ve net bir dilden paylaşmış.. Bu neden sizi geriyor ? Sorabilirmiyim.. Konu ile alakalı değil ama burası sonuçta Ticaret yeri.. Ben Ticaret mantığı ile buradayım.. Kimse Kalkıp da **************ları bana savunmasın.. Ben Doğrunun her zaman yanında oldum.. ( Nokta.)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısa ve net yazıyorum. Seo aramasında karşınıza çıkan sitelerde dahil olmak üzere önerdiğiniz sitelerde dahil olmak üzere, bazı sektörlere ait backlink analizleri yapmış biriyim. Bunu sırf araştırma merakımdam yaptım. Google site adı bilmem ne yazarak bu işler olmuyor. Size sürekli bunun için araştırın diyorum. Yabancı ünv sitelerinin kodlarını takip edin. Başta film sonra nakliyat, sonra ukash kart, böce haşare ilaçları, halı yıkama sayamayacağım kadar sitenin linkleriyle dolu olduğunu göreceksiniz. Bunu google aramayla zaten bulamazsınız.
Forumda yazdığım her konu tecrübelerimle dahilinde sizlerle paylaşılıyor. Sonra siz bana diyorsunuz nerden biliyorsunuz. İşte burdan biliyorum. Hepsini yakından takip ettiğim için. Ama son zamanlarda nahlet olsun kim ne yaparsa yapsın diyorum.
Şunu da özellikle belirteyim seo aramasında ilk sayfada çıkıyor diye adamın her yazdığı doğru, her şeyi biliyor sanmayın. O adamın o noktaya nasıl geldiğini iyi araştırın.