kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Size şimdi bilken ünv verilen bir konferansı seyredin diyecem. Ama sizi aşar bu videolar. O siteler pr değerini nasıl almış bu konuda bilginiz var mı? Dediğim gibi ben buraya yorum yazıyorum birileri inanıpda sitelerini çöplüğe çevirmesin.


Hocam link atında seyredelim. Sitelerin link:siteadi.com olarak arattım sizde aratın googlede nereden linkler alınmış belli.Hepsi türk sitelerden. Hepside listede yer alan sitelerden link almış. Boş boş insanlara hakaret etmeyin. Eleştiri ayrı bir şey ama hakaret ayrı konu. Kusura bakmayın bana görede siz yanlışsınız ama siz anlamadan etmeden direk Keşke biraz araştırma yeteneğiniz olsa. diyorsunuz. Bu ne biçim kelimedir. Artı bu sitelere bir göz atın hemen hemen ilk sayfaları 5000 10000 50000 tekil hit alan siteler var. Sizin elinizde ne var ? Kaç tane siteniz kafaya oynuyor ? Bu kadar insan aptal mı ? bu kadar insan tecrübesiz mi ? bir siz mi tecrübelisiniz ? 2 yıldır toplistlere karşıydım. Sitemi eklediğimde bana 2 link veriyorlardı. Link çıkışı neden vereyim diyordum. Bir türlü yükselemedim ve son olarak deneme yaptım. Toplistler bir kaç tane tanıtım yazısı direk yükseldim. Site adı vermek istemiyorum ama 8. sayfada 1 senedir duran sitemi 9 tane topliste ekledim şuanda 1. sayfada 3. sırada bir kelimede. Toplistleri kaldırdım 1 hafta sonra düştü. Tekrardan ekledim yükseldi.

Size göre yanlış olabilir ama insanlara asla hakaret edemezsiniz. Eleştiriniz olur oda ancak konu ile alakalı insanlar ile değil. Ama dikkat ettim bir çok yararlı konuya sert eleştiri yapmışsınız.Sanırım insanların bir şeyler öğrenmesini engellemek istiyorsunuz.Sayenizde konuyu tartışmaya çevirip konuyu kilitlenmeye götüreceksiniz. Neyse hocam konu uzamasın siz haklısınız diyelim.