Anladım hocam Lenovo gerçekten hoşuma gidiyor fakat bir tane geçti elime açıkçası o modelden kaynaklımı bilmiyorum biraz ağır ve kaba geldi dediklerinizi dikkate alacağım yani Lenovo ve Samsung'tan şaşma mı diyorsunuz. Birde zaten hangi marka olursa olsun altına soğutucu fan alacağım bunun ne kadar yararı olur bilmiyorum fakat Lenovo yada Samsung diyorsanız 1500 civarlarında oyun ve hız performansı bakımından iyi model tavsiye edebilir misiniz ?
Çünkü Samsung hiç elime geçmedi onun için pek bilgim yok hangisini tercih edebileceğim konusunda.
Çünkü Samsung hiç elime geçmedi onun için pek bilgim yok hangisini tercih edebileceğim konusunda.
Belirli bir model değil ben size dikkat etmeniz gereken hususları zaten söyledim. Anlaşılan oyun oynayacaksınız kesinlikle ekran kartı'nın bit'ini öğrenin. Teknosa bimeks gibi yerlerdeki satıcıya sormayın çoğu satmaya çalışıyor ki prim alsınlar. İnternetten bakıp öyle gidin. Laptopun kasası, dizaynını ve beğenip beğenmeyeceğini bilemem...
Samsung, HP, Lenova ve daha tüm laptoplar ısınır hocam, ısınmayan laptop arıyorsanız MSI'ın ürettiği modellere bakacaksınız ama bütçenizde sınırlıysa maalesef oyun için laptop bakmayın. Şahsen kullandığım ürün; Asus N56VZ, ısınıyor mu diye sorarsanız ısınıyor ama photoshop yada ubuntu üzerinde açıkken ısınmıyor oyun oynarken ısınıyor :)
Aynen zaten oyun oynarken kasmayacak ben zannetmiyorum olsun :) Ha oda var özel oyun laptopları mevcut yüksek özellikli ve tahmini fiyatları 5bin'den başlıyor :) Onlar ısınmaz sanıyorum :) Photoshop ile HP bile ısınmıyor yanlız..