-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Arkadaşlar merhaba bir notebook almaya karar verdim. Electroworld, teknosa ve vatan bilgisayarı gezim fikir sahibi olmak için fakat en çok beğendiğim ve dikkatimi çeken ürün electroworld mağazasındaki
Acer V3-571G-53238G50MAKK Notebook Ürünü oldu. Alacağım bilgisayarda son çıkan Fry Cry 3 gibi oyunları oynayabilmek istiyorum ve birazda hızlı birşeyler olmasından taraftayım. Bütçem 1500'e kadar çıkabilir sizce bu bilgisayar iyi midir ?
Yada sizin önereceğiniz başka model veya markalar var mıdır ?
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Acer'den uzak dur. Çabuk bozulan ve ısınan bir makine. 3 tane acer modeli elimden geçti, 3 de dayanmaz hale geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
tolga07 adlı üyeden alıntı
Acer'den uzak dur. Çabuk bozulan ve ısınan bir makine. 3 tane acer modeli elimden geçti, 3 de dayanmaz hale geliyor.
Hocam baya araştırma yaptım. Acer, Toshiba, Lenovo diyor herkes marka olarak değilde özellik olarak baktım o yüzden mağazaları gezerken siz hangi markayı öneriyorsunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
ısınmamasını istiyorsan kesinlikle lenovo. şahsen ben kullanıyorum daha hiç öle aşırı ısınma problemi yaşamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Toshiba servis bakımından berbat. Satış sonrası destek 0. Hp ve Lenova muazzam. Asus'ada diyecek birşey yok aslında sadece desktop ve notebook servisi sıkıntılı ama ürünleri kolay kolay arıza yapmaz.
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
boducx adlı üyeden alıntı
Toshiba servis bakımından berbat. Satış sonrası destek 0. Hp ve Lenova muazzam. Asus'ada diyecek birşey yok aslında sadece desktop ve notebook servisi sıkıntılı ama ürünleri kolay kolay arıza yapmaz.
Hocam hemen hemen aynı özelliklere ve aynı fiyata sahip Hp modelide vardı fakat not alma gereği duymamıştım neyse artık internetten bir araştırayım. Yani HP tavsiye ediyorsunuz.
Buldum hocam Hp öneriyorsanız da şu model benim için uygun gibi görünüyor.
http://www.electroworld.com.tr/p/hp-pavilion-g6-2303st-notebook/
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim özelden mesaj atayım yerimi gel şehrime gör. Yalan yok servisimize uğrayan pc'ler; hp,casper,toshiba,dell,exper.
Dell ve experi 1 ay oldu 4 kere gördüm desem yalan olmaz sanırım. Benim tavsiyem öncelikle Samsung ardından IBM lenovo. Kesinlikle söylüyorum üzülürsün hp alma. Alacağın laptop'ta ekran kartı bit'inin yüksek olmasına dikkat et. Tamam 2 gb olabilir ama bit'i 64'ise hiç gerek yok. Hd'nin rpm'ine cash'ine bak, ram'ın mhz'si iyi olsun. İşlemcin i3 üstü olsun ve 2. üstü olsun. Soğutucu fan alırsın altına kullanırsın. Yüksek özellik istiyorsan ya oyun yada iş için kullanacaksın diye düşünüyor ve pc çok uzun süreler açık kalacak diye düşünüyorum. Dediklerime kulak ver pişman olmazsın.
Sonuçta bunları yazdım diye ne ibm, ne samsung bana birşey vermeyecek.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Valkyrie adlı üyeden alıntı
Kardeşim özelden mesaj atayım yerimi gel şehrime gör. Yalan yok servisimize uğrayan pc'ler; hp,casper,toshiba,dell,exper.
Dell ve experi 1 ay oldu 4 kere gördüm desem yalan olmaz sanırım. Benim tavsiyem öncelikle Samsung ardından IBM lenovo. Kesinlikle söylüyorum üzülürsün hp alma. Alacağın laptop'ta ekran kartı bit'inin yüksek olmasına dikkat et. Tamam 2 gb olabilir ama bit'i 64'ise hiç gerek yok. Hd'nin rpm'ine cash'ine bak, ram'ın mhz'si iyi olsun. İşlemcin i3 üstü olsun ve 2. üstü olsun. Soğutucu fan alırsın altına kullanırsın. Yüksek özellik istiyorsan ya oyun yada iş için kullanacaksın diye düşünüyor ve pc çok uzun süreler açık kalacak diye düşünüyorum. Dediklerime kulak ver pişman olmazsın.
Sonuçta bunları yazdım diye ne ibm, ne samsung bana birşey vermeyecek.
Anladım hocam Lenovo gerçekten hoşuma gidiyor fakat bir tane geçti elime açıkçası o modelden kaynaklımı bilmiyorum biraz ağır ve kaba geldi dediklerinizi dikkate alacağım yani Lenovo ve Samsung'tan şaşma mı diyorsunuz. Birde zaten hangi marka olursa olsun altına soğutucu fan alacağım bunun ne kadar yararı olur bilmiyorum fakat Lenovo yada Samsung diyorsanız 1500 civarlarında oyun ve hız performansı bakımından iyi model tavsiye edebilir misiniz ?
Çünkü Samsung hiç elime geçmedi onun için pek bilgim yok hangisini tercih edebileceğim konusunda.
myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Samsung, HP, Lenova ve daha tüm laptoplar ısınır hocam, ısınmayan laptop arıyorsanız MSI'ın ürettiği modellere bakacaksınız ama bütçenizde sınırlıysa maalesef oyun için laptop bakmayın. Şahsen kullandığım ürün; Asus N56VZ, ısınıyor mu diye sorarsanız ısınıyor ama photoshop yada ubuntu üzerinde açıkken ısınmıyor oyun oynarken ısınıyor :)