lostyazilim

Bu bilgisayarı almalı mıyım ?

41 Mesajlar 5.882 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Dreamcool Dreamcool WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 449
  • Beğeniler 78 / 75
  • Ticaret 62, (%100)
Arkadaşlar merhaba bir notebook almaya karar verdim. Electroworld, teknosa ve vatan bilgisayarı gezim fikir sahibi olmak için fakat en çok beğendiğim ve dikkatimi çeken ürün electroworld mağazasındaki Acer V3-571G-53238G50MAKK Notebook Ürünü oldu. Alacağım bilgisayarda son çıkan Fry Cry 3 gibi oyunları oynayabilmek istiyorum ve birazda hızlı birşeyler olmasından taraftayım. Bütçem 1500'e kadar çıkabilir sizce bu bilgisayar iyi midir ?
Yada sizin önereceğiniz başka model veya markalar var mıdır ?

Makale & Editörlük Hizmetleri
wmaraci
reklam

tolga07 tolga07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 91 / 66
  • Ticaret 7, (%100)
Acer'den uzak dur. Çabuk bozulan ve ısınan bir makine. 3 tane acer modeli elimden geçti, 3 de dayanmaz hale geliyor.

• Üyelik 25.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 449
  • Beğeniler 78 / 75
  • Ticaret 62, (%100)

tolga07 adlı üyeden alıntı

Acer'den uzak dur. Çabuk bozulan ve ısınan bir makine. 3 tane acer modeli elimden geçti, 3 de dayanmaz hale geliyor.

Hocam baya araştırma yaptım. Acer, Toshiba, Lenovo diyor herkes marka olarak değilde özellik olarak baktım o yüzden mağazaları gezerken siz hangi markayı öneriyorsunuz ?

tolga07 tolga07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 91 / 66
  • Ticaret 7, (%100)

Dreamcool adlı üyeden alıntı

Hocam baya araştırma yaptım. Acer, Toshiba, Lenovo diyor herkes marka olarak değilde özellik olarak baktım o yüzden mağazaları gezerken siz hangi markayı öneriyorsunuz ?

Toshiba , Lenovo , Samsung
Bu 3'ünü tavsiye ederim. Tek dediğim Acer'dan uzak dur.

wmaraci
wmaraci

webmaestro3 webmaestro3 serhatosun.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 846
  • Beğeniler 264 / 240
  • Ticaret 53, (%100)
ısınmamasını istiyorsan kesinlikle lenovo. şahsen ben kullanıyorum daha hiç öle aşırı ısınma problemi yaşamadım

boducx boducx Doly Bilişim Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 25 / 71
  • Ticaret 2, (%100)
Toshiba servis bakımından berbat. Satış sonrası destek 0. Hp ve Lenova muazzam. Asus'ada diyecek birşey yok aslında sadece desktop ve notebook servisi sıkıntılı ama ürünleri kolay kolay arıza yapmaz.

Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri

• Üyelik 25.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 449
  • Beğeniler 78 / 75
  • Ticaret 62, (%100)

boducx adlı üyeden alıntı

Toshiba servis bakımından berbat. Satış sonrası destek 0. Hp ve Lenova muazzam. Asus'ada diyecek birşey yok aslında sadece desktop ve notebook servisi sıkıntılı ama ürünleri kolay kolay arıza yapmaz.

Hocam hemen hemen aynı özelliklere ve aynı fiyata sahip Hp modelide vardı fakat not alma gereği duymamıştım neyse artık internetten bir araştırayım. Yani HP tavsiye ediyorsunuz.

Buldum hocam Hp öneriyorsanız da şu model benim için uygun gibi görünüyor. http://www.electroworld.com.tr/p/hp-pavilion-g6-2303st-notebook/

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)

Dreamcool adlı üyeden alıntı

Hocam hemen hemen aynı özelliklere ve aynı fiyata sahip Hp modelide vardı fakat not alma gereği duymamıştım neyse artık internetten bir araştırayım. Yani HP tavsiye ediyorsunuz.

Buldum hocam Hp öneriyorsanız da şu model benim için uygun gibi görünüyor. http://www.electroworld.com.tr/p/hp-pavilion-g6-2303st-notebook/

Kardeşim özelden mesaj atayım yerimi gel şehrime gör. Yalan yok servisimize uğrayan pc'ler; hp,casper,toshiba,dell,exper.
Dell ve experi 1 ay oldu 4 kere gördüm desem yalan olmaz sanırım. Benim tavsiyem öncelikle Samsung ardından IBM lenovo. Kesinlikle söylüyorum üzülürsün hp alma. Alacağın laptop'ta ekran kartı bit'inin yüksek olmasına dikkat et. Tamam 2 gb olabilir ama bit'i 64'ise hiç gerek yok. Hd'nin rpm'ine cash'ine bak, ram'ın mhz'si iyi olsun. İşlemcin i3 üstü olsun ve 2. üstü olsun. Soğutucu fan alırsın altına kullanırsın. Yüksek özellik istiyorsan ya oyun yada iş için kullanacaksın diye düşünüyor ve pc çok uzun süreler açık kalacak diye düşünüyorum. Dediklerime kulak ver pişman olmazsın.
Sonuçta bunları yazdım diye ne ibm, ne samsung bana birşey vermeyecek.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT

• Üyelik 25.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 449
  • Beğeniler 78 / 75
  • Ticaret 62, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Kardeşim özelden mesaj atayım yerimi gel şehrime gör. Yalan yok servisimize uğrayan pc'ler; hp,casper,toshiba,dell,exper.
Dell ve experi 1 ay oldu 4 kere gördüm desem yalan olmaz sanırım. Benim tavsiyem öncelikle Samsung ardından IBM lenovo. Kesinlikle söylüyorum üzülürsün hp alma. Alacağın laptop'ta ekran kartı bit'inin yüksek olmasına dikkat et. Tamam 2 gb olabilir ama bit'i 64'ise hiç gerek yok. Hd'nin rpm'ine cash'ine bak, ram'ın mhz'si iyi olsun. İşlemcin i3 üstü olsun ve 2. üstü olsun. Soğutucu fan alırsın altına kullanırsın. Yüksek özellik istiyorsan ya oyun yada iş için kullanacaksın diye düşünüyor ve pc çok uzun süreler açık kalacak diye düşünüyorum. Dediklerime kulak ver pişman olmazsın.
Sonuçta bunları yazdım diye ne ibm, ne samsung bana birşey vermeyecek.

Anladım hocam Lenovo gerçekten hoşuma gidiyor fakat bir tane geçti elime açıkçası o modelden kaynaklımı bilmiyorum biraz ağır ve kaba geldi dediklerinizi dikkate alacağım yani Lenovo ve Samsung'tan şaşma mı diyorsunuz. Birde zaten hangi marka olursa olsun altına soğutucu fan alacağım bunun ne kadar yararı olur bilmiyorum fakat Lenovo yada Samsung diyorsanız 1500 civarlarında oyun ve hız performansı bakımından iyi model tavsiye edebilir misiniz ?
Çünkü Samsung hiç elime geçmedi onun için pek bilgim yok hangisini tercih edebileceğim konusunda.

myenes myenes $php = new PHP(); Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Back-end Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 253 / 258
  • Ticaret 5, (%100)
Samsung, HP, Lenova ve daha tüm laptoplar ısınır hocam, ısınmayan laptop arıyorsanız MSI'ın ürettiği modellere bakacaksınız ama bütçenizde sınırlıysa maalesef oyun için laptop bakmayın. Şahsen kullandığım ürün; Asus N56VZ, ısınıyor mu diye sorarsanız ısınıyor ama photoshop yada ubuntu üzerinde açıkken ısınmıyor oyun oynarken ısınıyor :)

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al