dokaliko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Çapulcu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Grafiker olarak gönüllü olabilirim belki..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam wordpress konusunda bilgim var entegre konusunu biliyorum bir tek sidebarı bileşen destekli yapmada zorlanıyorum bazı arkadaşlar bu konuda yol gösterirse bende varım.
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tema yapımı öyle kolay bir iş değil. Bu arkadaşlara emeklerinin karşılığını verebilecek misin? Diğerlerinin dediği gibi, sen ne iş yapacaksın? Başkalarının emekleriyle para kazanma gibi bir gaflete girişme sakın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Konuyu açanı sinir etmek için mi yazıyorsunuz bunları, ağzımı bozup forum kurallarını çiğnemeyeyim.Sadece şunu bilin gönüllü olarak da yapılabilir bazı şeyler.Sizin dünyanızda yok galiba, bir girişimi baltalamaya çalışan güzel milletim.Ben yapmam ben yapmam diyen kişilere diyorum: Bulunmaz hint kumaşı değilsin, ayrıca yorum yapmak da zorunda değilsin.
Konuyu açan arkadaşım forum yoluyla yapma bence bu ekibi.Özel mesajlarla insanlarla tanışa tanışa söyle teklifini.Keşke o dediklerinden birini yapabilseydim.Amacım da bu yönde zaten.Bu bilgileri bilen kişilerden bilgileri alıp öğrenip olabildiğince herkese yaymak :)