tont10 adlı üyeden alıntı

eklentilerin ikisine de hakim olduğum söylenemez. bu eklentilerin kullanımıyla alakalı tavsiyeleriniz nelerdir? kısaca nelere dikkat ederek yapmak lazım ayarları

Her ayarı ayrı bir konu ve siteden siteye farklılık gösteriyor. Haber sitesi için başka, film sitesi için çok başka, statik site için çok çok başka. Seo sabit bir olay değil, sizin yapınıza göre çalışmalarıda farklılık gösterir. Bu yüzden hakim olmadığınız bir eklentiyi kullanmamalısınız. Daha ötesinde benim sözümle de değil siz kendiniz de kullanmamalıyım demelisiniz. Bu gün 3 dolara domain alınıyor 5 tl ye host. 10 tl ile yedek sitenizi oluşturup deneyebilirsiniz. Çünkü ben size kullanın derim, 9 şeyi açıklar o an 1 şeyi unuturum. O 1 şey sizi bir yerden aşağı çeker. Tam hakimiyet olana kadar bekleyin. Kullanan sitelere bakın ne durumdalar, nasıl kullanıyorlar durum nedir. Bu aşamadan sonra kullanın. Örneğin statik siteye önermiyorum ben. Kullanmadım kullanmıyorum. Çünkü test edildi. Randıman vermiyor. Sizi bir yere getiriyor bu eklentiler, siz de aa süpermiş bak eklenti beni nerelere getirdi diye düşünmeye başlıyorsunuz. Oysa eklenti kukla, siteniz sizi oraya getirdi eklentinin kendisi değil. Yani maharet sitenizin içinde. Tamam da beni bi yere getirdi ama benim için önemli olan bu, diyebilirsiniz. Benim anlatmak istediğim nokta, siz sadece temel Google algoritmalarını gerçekçi yaparsanız zaten o eklentiden daha fazla yarar sağlarsınız. Kötünün iyisi bu tarz eklentiler kısaca. Siz sitenize güvenin.

Ek Olarak:

suhamete adlı üyeden alıntı

Hocam kısa bir soru.Kalıcı bağlantı ayarlarında .html yapan var .htm yapan var yada hiç birşey yapan da var.Hangisini seçmemiz gerekir.Şuan imzamdaki site için söylüyorum bunu, belirteyim dedim.

Kalıcı bağlantı ayarları nedir? Bir url nin yolunu belirleyen karakter yapısıdır. Bizler neden genelde yazı ismi yaparız? Url karakterlerinde aynı kelimeleri bir kez daha geçirmek için. Çünkü, seo konusunda + sağlamaktadır. .hrm nedir? Bir uzantı biçimidir. O halde bu seo tanımlamasına dahil değildir. İsterseniz artistlik yapayım deyip .cgi yapın. fark etmez. Siz .html yapsanızda, .php yapsanızda, .bizeayrimuameleyokmu yapsanızda Google aynı kodu okur.

Dipnot : Seo için artı olsun diye anahtar kelimenizi koymaya kalkmayın .oyun gibi, sizi spama düşürür.